search

Ons nieuws van dinsdag 4 februari 2014

Nieuwe poster 'Bates Motel' seizoen 2
Series / Posters

Nieuwe poster 'Bates Motel' seizoen 2

Vanaf maart keert Norman weer terug.

Enkele dagen geleden verscheen er nog een reeks foto's uit A&E's Bates Motel. Met nog een kleine maand te gaan tot de première van de eerste aflevering van het tweede seizoen heeft de zender nu ook een poster het web verspreid.

In Bates Motel fixeert Norman (Freddie Highmore) zich op de dood van Miss Watson, terwijl Norma's (Vera Farmiga) gezinsleven wordt verstoord als haar broer uit het niks opduikt. Ondertussen raakt Normans broer Dylan steeds meer verwikkeld in de drugsoorlog die woedt in White Pine Bay. Hij komt vervolgens pas echt in gevaar als Bradley (Nicola Peltz), die de moordenaar van haar vader opjaagt, zich in extreme omstandigheden bevindt.

Op 3 maart start het tweede seizoen. Na seizoen 1 noteert IMDb een redelijke 8,1 op de IMDb. De serie verbrak in 2013 de kijkersrecords van de zender A&E.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Matt Smith terug voor eerste aflevering 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Matt Smith terug voor eerste aflevering 'Doctor Who'

Oude Doctor Who laat nog even van zich horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De ogen van de Doctor Who-fans zijn vooral gericht op Peter Capaldi, die vanaf het nieuwe seizoen van BBC's Doctor Who de titelrol zal overnemen van acteur Matt Smith. Toch lijkt deze acteur, die tussen 2010 en 2013 te zien was in de titelrol, een kleine comeback te maken in het achtste seizoen.

Volgens de website Doctor Who TV zal Smith te horen zijn tijdens een telefoongesprek met Clara (Jenna Coleman en zal hij haar het volgende te melden hebben:

"Ik bel je vanuit Tenzalore"

"Ik begrijp het niet."

"Vanuit het verleden, voor ik veranderde. Alles moet nog gebeuren voor mij. Het is aan het gebeuren, het duurt niet meer lang, ik kan het voelen."


De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt geregisseerd door Ben Wheatley. In de herfst van 2014 moet het achtste seizoen starten op BBC One.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Scott Bakula speelt hoofdrol in 'NCIS'-spinoff
Series / Nieuws

Scott Bakula speelt hoofdrol in 'NCIS'-spinoff

De ster uit Quantum Leap keert terug naar tv.

Scott Bakula (Quantum Leap) zal de hoofdrol spelen in een NCIS-spinoff die zich zal afspelen in New Orleans. De twee uur lange pilot zal in de lente worden uitgezonden en gaat over het kantoor van NCIS New Orleans, waar zaken van Pensacola, Louisiana en Texas worden onderzocht. New Orleans, met zijn rijke setting vol muziek, plezier en gekkigheid is een magneet voor militair personeel op verlof, en daar komt natuurlijk de nodige narigheid bij kijken.

Bakula speelt NCIS Special Agent Pride, een doorgewinterde inwoner van New Orleans. Hij wordt gedreven door de behoefte om te doen wat juist is, en voert zijn taken uit met de nodige passie en humor. Een uniek personage in een van Amerika's meest unieke steden.

NCIS-showrunner Gary Glasberg en Mark Harmon zullen de serie produceren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vierde seizoen 'Sherlock' mogelijk al met Kerst 2014 in première
Series / Nieuws

Vierde seizoen 'Sherlock' mogelijk al met Kerst 2014 in première

Daarnaast gaat Steven Moffat in op de onverwachte terugkeer van een welbekend personage.

BBC-serie Sherlock wordt beter bekeken dan ooit, maar de premièredata van nieuwe afleveringen liggen wel erg ver uit elkaar. Zo moest er twee jaar gewacht worden op het derde seizoen. In een bericht laat de website Contact Music weten dat het vierde seizoen mogelijk stukken eerder zal volgen. En showrunner Steven Moffat ging in op de toekomst van de serie (let op: spoilers!).

Maar eerst het vierde seizoen van de serie. Elf miljoen mensen keken er naar de laatste aflevering van het derde seizoen, His Last Vow. Het was daarmee de best bekeken Britse dramaserie sinds 2001, en dus zet de BBC er druk achter om zo snel mogelijk met nieuwe afleveringen te komen.

Volgens Contact Music is het de intentie van de BBC om het nieuwe seizoen al met de Kerst uit te zenden. Traditioneel zendt de Britse publieke omroep dan speciale afleveringen van zijn grootste series uit, en Sherlock zou daar niet mis staan. Een probleem is wel dat hoofdrolspelers Benedict Cumberbatch (Sherlock) en Martin Freeman (Dr. John Watson) mateloos populair zijn.

Mocht het echt de intentie zijn om het nieuwe seizoen al met de Kerst uit te zenden, dan zullen de opnames nog voor de zomer van start moeten gaan. Of de hoofdrolspelers daar ruimte voor hebben in hun drukke agenda's is maar de vraag.

Vanaf hier spoilers, dus je bent gewaarschuwd!

Verder ging Steven Moffat in een interview in op het einde van His Last Vow. Daarin keer niemand minder dan Professor Moriarty (Andrew Scott) terug. Hij leek zelfmoord te hebben gepleegd in de laatste aflevering van seizoen 2, The Reichenbach Fall. Maar nu is hij dus terug, en dat blijkt altijd al het plan geweest te zijn.

"We wisten altijd al wat we met Moriarty gingen doen," vertelde Moffat. "Dit is al het plan sinds het einde van het eerste seizoen, toen we ons realiseerden hoe geweldig Andrew wel niet is. Dit is iets waar de hele serie naartoe opbouwt. Ik zal niet vertellen wat we doen, maar we hebben plannen. En ik weet zeker dat jullie niet teleurgesteld zullen zijn…"

Moffat ging verder: "We hebben een hele set plannen voor seizoen vier en vijf. Dat komt omdat Mark [Gattis] en ik op een dag in het kantoor van de accountant zaten te praten. Daar kwamen we met erg interessante ideeën op de proppen. Misschien wel de beste ideeën die we ooit gehad hebben voor Sherlock."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 Personages 'Supernatural' spin-off bekend
Series / Nieuws

Personages 'Supernatural' spin-off bekend

We volgen vijf strijdende bovennatuurlijke families in Chicago.

Vorige week werd de titel bekend gemaakt van de spin-off van Supernatural. Dat moet Supernatural: Tribes worden. Veel meer was er niet bekend, maar nu heeft The CW wat nieuwe details over personages van de film bekend gemaakt. Daar blijken flink wat bovennatuurlijke wezens bij te horen. De serie speelt zich waarschijnlijk af in Chicago, en wordt via een aflevering van Supernatural gelanceerd.

Ennis Roth is de hoofdpersoon. Hij is vriendelijk, resoluut, heeft een sterke eigen wil en een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Zijn vader was een agent die opgroeide in armoede. Op weg naar de politieacademie wordt een bekende van hem vermoord (door een of ander monster). Hij leert Sam en Dean kennen en ontdekt dat Chicago overlopen is door vijf families van monters. En daarmee is een nieuwe monsterjager geboren. De bedoeling is dat een Afrikaans-Amerikaanse acteur van begin twintig de rol speelt.

David Hayden: Een gedaantewisselaar van een van de vijf monsterfamilies van Chicago. Hij leeft al een tijdje als mens, maar wordt door een tragedie gedwongen weer als gedaantewisselaar door het leven te gaan. David is ergens begin twintig.

Margo Hayden: Davids professionele, vastberaden en ambitieuze zus. Zij is ook een gedaantewisselaar en ex-punkrocker. Ze wordt het nieuwe familiehoofd als gevolg van een tragedie. Margo is ook begin twintig.

Violet Durant: een weerwolf en deel van de machtige en rijke Durant familie. Zij heeft gevoelens voor David, maar hun liefde is natuurlijk een onmogelijke.

Julian Durant: Violets broer van in de twintig. Hij is bijzonder aantrekkelijk, sterk en arrogant. De aartsvijand van Ennis.

Freddie Costa: een politieagent van in de dertig met een plek in zijn hart voor Ennis. Hij kende zijn vader toen die nog leefde. En heeft een geheim…

Het scenario van de pilot wordt geschreven door Andrew Dabb. Uitvoerend producenten zijn Eric Kripke, Robert Singer, Jeremy Carver en McG. Singer regisseert de pilot.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen