search
 Spectaculaire foto's uit 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' op Disney+
Series / Nieuws

Spectaculaire foto's uit 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' op Disney+

'Guardians of the Galaxy' zit al helemaal in de kerstsferen.

It's beginning to look a lot like Christmas in beelden van The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Geschreven en geregisseerd door James Gunn, is de 42 minuten durende Marvel Studios Special Presentation een throwback naar klassieke kerst tv-specials en een proloog op de trilogie-ender Guardians of the Galaxy Vol. 3 van komende zomer.

Beelden van de kerstspecial tonen Knowhere uitgedost in kerstschatten, Drax in een lelijke kersttrui en de "legendarische" Kevin Bacon (zelf).

Terwijl Peter Quill/Star-Lord nog steeds verdrietig is over Gamora (Zoe Saldana), gaan aliens Drax en Mantis naar de aarde om voor hun leider het perfecte cadeau te vinden: Footloose ster Kevin Bacon.

De perfecte combinatie
"Ik denk dat het zo'n unieke relatie is en ze zijn echt een soort Abbot en Costello, maar beiden zijn Costello's, maar Drax is zo'n enorme Costello dat hij haar Costello-zijn overtreft," vertelde Gunn aan ComicBook over de dynamiek tussen Drax en Mantis. "Ik hou van die twee. Ik wilde ze in het centrum van het verhaal kunnen plaatsen in plaats van aan de zijlijn."

Gunn vervolgde: "Ik denk dat beiden - in de afgelopen paar [Marvel] films die geen Guardians films waren - ongelooflijk aan de kant zijn gezet, niet zo veel zijn gebruikt. Dus de mogelijkheid om hun verhaal te vertellen en hun reis in het midden te plaatsen was belangrijk voor mij. En om te zien hoe getalenteerd die twee acteurs zijn als komieken. Je ziet vooral hoe goed Pom is in deze show."

Hieronder is alvast een sneak peek te zien:









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen