De 'Apocalypse' was nog nooit zo dichtbij in de Netflix Top-10

De apocalypse is een geliefd onderwerp op tv - deze serie levert het ten overvloede.

Mitchell van Vuren, 26 november 2022 10:22

De nieuwe documentaireserie Ancient Apocalypse prijkt nu al in de Nederlandse Netflix Top 10, ondanks dat de serie nog niet erg lang op de streamingdienst staat. Duik samen met presentator Graham Hancock in de lange geschiedenis van het einde van de wereld. Bekijk de trailer gauw hieronder!
In het Westen kennen we het fenomeen van 'het einde van de wereld' voornamelijk onder de Bijbelse term 'apocalyps', maar over de hele wereld zijn er verschillende varianten van te vinden. En sommige beschavingen hebben ook daadwerkelijk het einde van de wereld mogen meemaken - voor henzelf dan.

In de serie Ancient Apocalypse onderzoekt Hancock zes eeuwenoude beschavingen, die allemaal op hun eigen manier zijn verwoest. Op allerlei locaties in de wereld laat hij zien hoe vroeger daar een enorme beschaving heeft geleefd. Zelfs de mythe over Atlantis komt langs, die volgens de verhalen zou zijn verzonken in de oceaan.

Sterk in de Netflix Top 10
Op het moment geniet het Nederlandse publiek volop van de serie. Daarom staat die dan nu ook op nummer van de Nederlandse Top 10. Ook wereldwijd kan men de serie waarderen. Op het moment staat de teller al op meer dan 24 miljoen kijkuren. Blijkbaar is het toch een onderwerp dat ons bezighoudt?

Kijk de serie snel zelf bij Netflix, of check eerst de trailer!


Bron: Netflix

Lees meer over: ancient apocalyps, netflix, Graham Hancock

Populair nieuws