search
Welke series zijn er deze week nieuw te zien op Netflix
Series / Streaming-diensten

Welke series zijn er deze week nieuw te zien op Netflix

Deze series heeft Netflix de afgelopen paar dagen allemaal nieuw toegevoegd.

Elke week zetten we op een rij wat allemaal nieuw is toegevoegd aan content van de grootste streamingdiensten. Vandaag is Netflix aan de beurt.

Storybots: Antwoordtijd (1 seizoen): Heb je een vraag? De StoryBots hebben een antwoord! Ga met de nieuwsgierige vriendjes Beep, Boop, Bing, Bang en Bo op leuke avonturen om kennis te vinden voor kinderen als jij.

Our Universe (1 seizoen): Volg het wonderbaarlijke, miljarden jaren oude verhaal van ons universum en de onlosmakelijke band met het leven op aarde in deze meeslepende documentaireserie.

Blood, Sex & Royalty (1 seizoen): In deze sensuele serie, een moderne variant op het Britse koninklijke drama, staan de levens van de dodelijkste, sexyste en meest iconische monarchen uit de geschiedenis centraal.

Wednesday (1 seizoen): Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.

Las Chónicas Del Taco (3 seizoenen): Veel van de populairste tacostijlen hebben een lange, veelal onbekende geschiedenis. Verken een aantal van deze stijlen in dit interessante, heerlijke voedselavontuur.

First Love (1 seizoen): Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.

Blood & Water (3 seizoenen): Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen