Marvel-honden Cosmo & Lucky ontmoeten elkaar op aandoenlijke foto

Marvel-honden Cosmo & Lucky ontmoeten elkaar

Er is een nieuwe team-up, de Marvel-honden Cosmo en Lucky hebben elkaar ontmoet in de meest schattige foto.

Adrienne Koolen, 28 november 2022 11:56

Er zijn natuurlijk heel veel superhelden in MCU, maar deze twee personages zorgen ervoor dat iedereen de superhelden even vergeet. De dieren achter MCU's Cosmo en Lucky the Pizza Dog ontmoeten elkaar officieel op een schattige foto.
Na een van hun franchisedebuten hebben de dieren achter Cosmo en Lucky the Pizza Dog elkaar ontmoet op een schattige foto. Cosmo the Spacedog maakte eerder haar MCU-debuut met de originele Guardians of the Galaxy-film.

Na kort te zijn verschenen in een van de aftiteling scènes voor het vervolg van 2017, keerde Cosmo terug in The Guardians of the Galaxy Holiday Special en is ze al aan het werk om nieuwe vrienden te maken.

De schattigste foto
Het officiële Instagram-account van de hondenacteur Jolt deelde onlangs een foto van de golden retriever die naast een andere retriever staat. Het bijschrift voor de schattige foto onthult dat Slate de hond was achter The Guardians of the Galaxy Holiday Special's Cosmo.

Deze foto smeekt om een crossover. Bekijk de team-up hieronder:


Bron: Jolt/ Instagram

Lees meer over: Marvel, MCU, Cosmo, Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Holiday Special, Cosmo the Spacedog, Lucky the Pizza Dog

Populair nieuws