Seizoen 2 Netflix-serie 'Wednesday' moet deze zes vragen beantwoorden

Seizoen 1 laat kijkers met nodige vragen achter.

Netflix is nog even in afwachting wat betreft seizoen 2 voor 'Wednesday'. Hier nog even de zes raadsels van seizoen 1 op een rij.

Valeria Milic, 29-11-2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De nieuwste serie in de Addams Family-franchise doet het prima. Zowel het publiek als de critici zijn gecharmeerd van Wednesday, de serie die zich richt op de tienerjaren van de mysterieuze dochter van Gomez en Morticia.
Geregisseerd door Tim Burton (Edward Scissorhands, Dark Shadows) is er één en ander achtergebleven aan open vragen. Bij deze alles op een rijtje.

Wie is Wednesday's stalker?
Het lijkt erop dat de verhaallijn van seizoen 2 een stalker als antagonist krijgt. Wednesday krijgt berichten van een onbekend nummer, maar ze blijft een Addams: Wednesday is eerder opgewonden dan angstig door dit vooruitzicht.

Keert Wednesday terug naar Nevermore?
Vooralsnog heeft Wednesday nog niet te horen gekregen of ze terug mag komen. Wellicht heeft het bestuur nog geen tijd gehad zich hierover te buigen?

Weet Tyler te ontkomen?
We zien Tyler, netjes in kettingen gewikkeld, in een gevangenisbusje richting Nevermore gereden worden. Wel begint hij in Hyde te veranderen.

Verlaat Bianca Nevermore?
Bianca glimlacht vaak en vormt daarom alleen al een tegenstelling met de morbide Wednesday. Bianca's moeder wil echter dat haar dochter leden gaat werven voor hun sekte. Gemakshalve chanteert ze Bianca door te onthullen hoe haar dochter Nevermore binnengekomen is.

Wie gaat Larissa Weems opvolgen?
De vraag is welke opvolger sterk genoeg in zijn/haar schoenen staat om tegengas te bieden aan Wednesday, die doorgaans lak heeft aan autoriteit. Om nog maar te zwijgen over de bovennatuurlijke krachten van de 'nieuwe Weems'.

Wat gaat er met Laurel Gates gebeuren?
De laatste keer dat we Laurel zien heeft Wednesday haar net vol in het gezicht gestompt. Het is Laurels obsessie om alle outcasts te verwoesten: zal ze banden hebben met de stalker of het toch via de bewoners van Jericho spelen?

Stof genoeg voor een sinister, morbide en vooral vermakelijk seizoen 2 dus. Seizoen 1 van Wednesday kun je hier op Netflix in zijn geheel bekijken.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Wednesday, Netflix, Jenna Ortega, Luis Guzman, Catherine Zeta Jones, Christina Ricci

Populair nieuws