'Wednesday'-actrice Jenna Ortega vroeg voorganger Christina Ricci niet om advies

Jenna Ortega weigerde advies voor 'Wednesday'

De kersverse Wednesday had voor haar rol geen behoefte aan advies van haar voorganger.

Glenn Walsh, 28 november 2022 11:15

In de nieuwe serie Wednesday van Netflix speelt actrice Jenna Ortega de hoofdrol als de bekende dochter uit de familie Addams. Ter voorbereiding op haar rol wilde ze beslist geen advies van haar voorganger Christina Ricci.
Meeste mensen zullen de films The Addams Family en Addams Family Values uit de jaren 90 nog wel herinneren. In die films speelde Christina Ricci de rol van Wednesday. In de serie Wednesday speelt Ricci de rol van Marylin Thornhill. Zij en Jenna Ortega komen elkaar dus geregeld tegen op de set en in een recent interview bespreekt ze het contact tussen de twee Wednesdays.

Ik wilde niet te veel op haar lijken
Jenna Ortega zegt hierover: "Nee toen ze op de set was hadden we allebei niet de neiging om Wednesday te bespreken. Ik denk dat ze niet in de weg wilde staan van mijn uitvoering of dat ze te overheersend zou zijn. En ik wilde ook niet iets doen wat zij 30 jaar geleden deed. Ik wilde niet haar stijl nadoen en daarnaast wilde ik ook niet te veel op haar lijken."

Ze ervoer in ieder geval wel veel druk om het personage te spelen. Nog nooit heeft ze een personage moeten spelen dat al eens is gedaan en ook heel bekend is. Er is erg veel respect vanuit haar naar het personage en volgens haar is er nog nooit zoveel tijd gespendeerd aan Wednesday op camera.

Alle afleveringen van Wednesday kijk je op Netflix.

Bron: MTV

Lees meer over: Wednesday, Jenna Ortega, Christina Ricci, Netflix

Populair nieuws