Deel van script 'The Boys' was veel te heftig en werd geschrapt

Deel van script 'The Boys' te heftig en geschrapt

De Canadese stad Toronto stak een stokje voor het opnemen van deze scène.

Bas de Kramer, 29 november 2022 14:23

De hitserie The Boys staat bekend om zijn vele rauwe en tot opschudding leidende scènes. Er zijn scènes in het script die zo spraakmakend zijn dat ze uiteindelijk toch niet in de serie zijn beland.
Toronto
De serie The Boys speelt zich af in New York maar is in Toronto (Canada) gefilmd. Eén van de scenes had moeten worden opgenomen op Mel Lastman Square en zou ongeveer 450 mensen bevatten, waarbij een 'superheld' een menigte zou aanvallen met veel geschreeuw, voor hun levende rennende mensen, paniek, bloed en de dood.Trauma wegens aanslag
Deze scène op deze plek riep bij de stad echter traumatiserende herinneringen op. Op 23 april 2018 werden in Toronto 11 voetgangers gedood en 15 voetgangers ernstig verwond door een busje bestuurd door een terrorist. Deze verschrikkelijke tragedie vond precies op de plek plaats waar deze scène opgenomen had moeten worden.

Scène op deze plek ongepast
Een raadslid uit Toronto, John Filion, zorgde ervoor dat de scène werd geannuleerd. "Er zijn mensen die nog steeds getraumatiseerd zijn door deze aanslag en het zou respectloos om een dergelijke scène op deze plek op te nemen en deze mensen de gebeurtenissen opnieuw te laten beleven", aldus Filion.

Kijk de serie op Prime Video


Bron: Toronto Sun

Lees meer over: the boys, Prime Video, Toronto, superhelden

Populair nieuws