Scarlett Johansson gaat (eindelijk) haar debuut maken in een tv-serie

Scarlett Johansson voor het eerst in een serie

Scarlett Johansson is een journalist die erop uit wordt gestuurd om over de laatste dagen van een tot de dood veroordeelde gevangene te schrijven.

Niels Arts, 29 november 2022 15:02

Na succesvol te zijn geweest als de Marvel-superheldin Black Widow, gaat Scarlett Johansson eindelijk haar debuut maken in een tv-serie.
Dat melden bronnen van Deadline. Vermoedelijk gaat ze een rol spelen in Just Cause, gebaseerd op het boek uit 1992 met dezelfde naam. Ook is ze als uitvoerend producent aan het project verbonden.

Scarlett Johansson op tv
Interessant genoeg is dit een soort terugkeer voor Johansson. Toen ze slechts tien jaar oud was, verscheen ze in de film Just Cause uit 1995. Dat was destijds haar tweede rol in een film.

De adaptatie van Just Cause naar het tv-scherm komt met een vrouwelijk hoofdpersonage, in tegenstelling tot de mannelijke protagonist genaamd Matt Cowart in het boek.

In de serie speelt Johansson Madison 'Madi' Cowart, een journalist die erop uit wordt gestuurd om over de laatste dagen van een tot de dood veroordeelde gevangene te schrijven.

Haar tijd in het MCU heeft Johansson er naar alle schijn op zitten, in ieder geval voor de komende tijd. Ze sloot haar avontuur in de franchise af met haar eigen film, Black Widow uit 2021.

Een verwachte releasedatum van Just Cause is nog niet bekendgemaakt. Ook is het nog niet duidelijk wanneer de productie van start gaat, en zijn er verder nog geen castleden aangekondigd.


Bron: Deadline

Lees meer over: Just Cause, Scarlett Johansson

Populair nieuws