search
Dit is het meest irritante figuur uit 'The Big Bang Theory' volgens de fans

Dit is het meest irritante figuur uit 'The Big Bang Theory' volgens de fans

Op Reddit is er een stemming omtrent het meest vervelende personage in The Big Bang Theory.

Bas de Kramer
Op Reddit verschijnen regelmatig polls over televisieseries. Recentelijk is er op Reddit een poll geplaatst met de vraag wie het meest irritante hoofdpersonage was in The Big Bang Theory.

Irritantste persoon
Alle personages in The Big Bang Theory hebben natuurlijk zo hun eigenaardigheden en in de thread worden dan ook de nodige personages en irritante eigenschappen genoemd. De duidelijke winnaar is volgens de fans: Leonard Hofstadter.Zeurderig
Leonard (gespeeld door Johnny Galecki) wordt beschreven als zeurderig en onvolwassen, hij is dan ook verreweg het meest irritante personage van de serie. Uiteindelijk gaat hij er natuurlijk wel van door met de leukste dame, Penny (gespeeld door Kaley Cuoco).

Irritant en vervelend
Redditors merken op dat de bijna in alles ruzies tussen Leonard en Penny eerstgenoemde de schuldige was. Zijn wantrouwen jegens haar wanneer ze van plan is een mannelijke vriend bij haar te laten wonen, zijn belachelijke gedrag wanneer ze bevriend raakt met een mannelijke klasgenoot, en dat hij haar bedriegt, zijn voorbeelden waardoor fans Leonard irritant en vervelend vinden.

Karakter veranderd
Leonard verandert gaandeweg ook, waarover Redditors opmerken dat hij lief en aardig begint, maar gemener en gemener wordt naarmate de serie vordert. Hij verliest vaker zijn geduld met Sheldon en zijn andere vrienden en is op een gegeven moment amper nog herkenbaar ten opzichte van de eerdere seizoenen.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO MaxAanbevolen artikelen