search
Deze acteur krijgt een belangrijke rol in de 'Supernatural'-prequel 'The Winchesters'
Series / Nieuws

Deze acteur krijgt een belangrijke rol in de 'Supernatural'-prequel 'The Winchesters'

Hij was belangrijk voor Sam en Dean, maar natuurlijk ook voor John en Mary.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de 15 seizoenen dat Supernatural te zien was, was een belangrijke rol weggelegd voor grootvader Samuel Campbell. Ook heeft de serie een unieke, geheel eigen folklore opgebouwd. In de prequelserie The Winchesters gaat deze wereld verder uitgediept worden, en dat betekent natuurlijk dat Samuel Campbell ook weer van de partij is.

Tijdens Comic-Con de afgelopen zomer werd bekendgemaakt dat Smallville-acteur Tom Welling deze rol voor zijn rekening gaat nemen. Hij neemt hierbij de toorts over van Mitch Pileggi, die de oudere versie van Samuel speelde.

Mary's zoektocht
In aflevering 7, getiteld Reflections wordt eindelijk onthuld waar Samuel al die tijd is geweest. Hieronder een korte samenvatting:

"De Jacht wordt intenser. Carlos (JoJo Fleites) helpt Mary om uit te vinden waar de Akrida zich verbergt, maar ze vinden meer dan ze zochten. Millie (Bianca Kajlich) sluit zich aan bij Latika (Nida Kurshid), Ada (Demetria McKinney) en John om achtergelaten aantekeningen te ontcijferen. Door toeval stuiten ze op een manier om dingen te ontraadselen."

De promo voor aflevering 7 is hieronder te bekijken:



The Winchesters kun je bekijken op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen