search
Driedubbele reünie in het laatste seizoen 'Star Trek: Picard' op Prime Video
Series / Nieuws

Driedubbele reünie in het laatste seizoen 'Star Trek: Picard' op Prime Video

Een passende afsluiting door open vragen uit 'Star Trek: Deep Space Nine' en 'Star Trek: Voyager' ook te beantwoorden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het was al een tijdje bekend dat het laatste seizoen van Picard personages uit Star Trek: The Next Generation (TNG) zal verwelkomen. Daar blijft het echter niet bij. Uitvoerend producent Terry Matalas heeft aangegeven dat de kijker ook oudbekenden uit Star Trek: Deep Space Nine (DS9) en Star Trek: Voyager terug gaat zien.

Niet alleen het verhaal hoe Picard zijn weg vindt wordt dus verteld, maar we kunnen ook een afsluiting tegemoet zien met betrekking tot de eerdere spin-offs.

Meervoudige voltooiing in Picard
Star Trek kent een lange geschiedenis met complexe personages en verhalen. De spin-offs duurden traditioneel zeven seizoenen, zoals destijds ingeluid door TNG. Dit bleek echter niet altijd afdoende.

Zeven seizoenen was niet altijd toereikend om alles naar tevredenheid te voltooien. Picard biedt nu deze mogelijkheid: het is meer dan een weerzien met zijn oude bemanning. Het wordt duidelijk hoe het Worf is vergaan als krijger, na de verliezen die hij leed in TNG en DS9.

Verder leren we hoe Seven of Nine Starfleet Commander kon worden ondanks het feit dat zij een Borg is. Diverse acteurs zullen dan ook voor het eerst in lange tijd weer in de huid kruipen van deze bekende personages.

Het laatste seizoen van Star Trek: Picard start op 23 februari 2023.

Star Trek: Picard valt in zijn geheel te bekijken op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen