search

Ons nieuws van donderdag 1 december 2022

HBO geeft de belangrijkste personages in 'The Last of Us' prijs
Series / Posters

HBO geeft de belangrijkste personages in 'The Last of Us' prijs

Eindelijk krijgen we te zien wie er allemaal in 'The Last of Us' spelen!

Het is bijna zo ver: over iets meer dan een maand komt The Last of Us uit op HBO.

Wie er in de hoofdrollen spelen, weten we nog niet. Tot nu toe dan, want woensdag maakte HBO via een aantal posters eindelijk de belangrijkste personages bekend.

Posters
In totaal bracht de streamingdienst elf posters uit voor de personages van de show. Het gaat hierbij om de karaktes Joel, Ellie, Marlene, Tommy, Tess, Bill, Sam, Frank, Henry, Riley en Sarah. Een paar van de posters zie je onderaan dit bericht.

Met het releasen van de posters krijgen we ook te zien welke acteurs en actrices verantwoordelijk zijn voor de karakters van het van origine Playstation-spel.

Zo speelt Pedro Pascal het karakter Joel, Bella Ramsey is Ellie, Anna Torv is Tess en Gabriel Luna kruipt in de huid van Tommy.

Verhaal
The Last of Us is een Playstation spel dat in 2013 werd ontwikkeld. In 2022 kreeg het een remake. Nu komt er dus een serie. Die is overigens deels geschreven door Neil Druckmann, de schrijver van het spel.

Het verhaal van de HBO-show speelt zich af twintig jaar nadat de wereld is overspoeld door een soort schimmel. Het is een virus dat mensen verandert in zombieachtige wezens die bekend staan als 'Clickers'.

Joel, een geharde en wantrouwende overlevende, moet het tienermeisje Ellie door het land begeleiden om hopelijk een vaccin te ontwikkelen.

The Last of Us komt op 15 januari uit op HBO Max.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hilarische trailer 'Shrinking' met Harrison Ford en Jason Segel
Series / Trailer

Hilarische trailer 'Shrinking' met Harrison Ford en Jason Segel

Wat als een psycholoog niet langer meer het beste met zijn patiënten voorheeft?

Abonnees van Apple TV+ kunnen weer bijna rekenen op een kwalitatieve komedieserie, die snel zal uitkomen. In Shrinking zien we wat er gebeurt als een therapeut besluit het slechte pad te kiezen voor zichzelf én zijn patiënten. Bekijk de hilarische teaser gauw hieronder!

De tiendelige komedieserie is geschreven door Emmy-winnaar Bill Lawrence, Emmy-winnaar Brett Goldstein en Jason Segel. Goldstein schreef al de succesvolle Apple-serie Ted Lasso, waar hij ook de hoofdrol in speelde.

In de serie zien we in de hoofdrollen Harrison Ford in een van zijn grootste televisierollen en Jason Segel. Ook spelen Christa Miller, Jessica Williams en Michael Urie in de Apple-productie.

Waar gaat de serie over?
Shrinking volgt een rouwende therapeut (gespeeld door Segel), die een radicaal besluit neemt. Van de een op de andere dag begint hij zijn patiënten precies te vertellen wat hij denkt.

Onethisch is zijn beslissing zeker te noemen en onverstandig bovenal, want zijn keuze zorgt ervoor dat de levens van zijn patiënten grote veranderingen ondergaan. En zijn eigen leven kan er ook niet aan ontsnappen…

Op vrijdag 27 januari zullen de eerste twee afleveringen van Shrinking worden uitgezonden. Daarna zal elke week op vrijdag een nieuwe aflevering uitkomen bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oui, oui, Paris: trailer 'Emily in Paris' seizoen 3 met Lily Collins!
Series / Trailer

Oui, oui, Paris: trailer 'Emily in Paris' seizoen 3 met Lily Collins!

Nog maar drie weken wachten en dan kunnen we eindelijk van het derde seizoen genieten!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is nog geen Sinterklaas, maar Netflix trakteert ons al vast wel op een cadeautje: de trailer van het derde seizoen Emily in Paris. Très Bien!

Na het zien van de trailer weten we in ieder geval één ding zeker: de afleveringen zitten vol drama en relatieproblemen, de prachtigste fashion en mooie plaatjes van Parijs.

Alfie of Gabriel?
Het derde seizoen eindigde met een hoop open eindjes. Emily stopte bij marketingbureau Savoir omdat Sylvie besluit voor zichzelf te beginnen. Ook weet ze het niet waar ze het moet zoeken in de liefde: kiest ze voor de Britse Alfie of de Franse Gabriel?

De trailer maakt duidelijk dat Emily ook in de nieuwe reeks moeite heeft met keuzes maken. Zowel qua werk als op liefdesvlak blijft Emily besluiteloos. Wat doe je dan? Juist: niet kiezen.

Druk, druk, druk
Het resultaat is dat Emily overuren draait op haar werk en datet met twee prachtige mannen tegelijk. En dat terwijl ze tussendoor genoeg tijd blijft vinden om er altijd fashionable uit te zien. Waar haalt ze de tijd vandaan.

De eerste twee seizoenen van Emily in Paris waren super populair op Netflix. De opnames voor het derde deel begonnen al in juni. Nu is het nog drie weken wachten op het daadwerkelijke resultaat.

Het derde seizoen van Emily in Paris is vanaf 21 december te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volgende 'Star Wars'-serie gaat een compleet andere weg inslaan
Series / Nieuws

Volgende 'Star Wars'-serie gaat een compleet andere weg inslaan

Ster Dafne Keen hint dat de nieuwe 'Star Wars' serie iets gaat doen wat nog nooit gedaan is.

De nieuwe serie van Star Wars zal een compleet andere weg inslaan dan alle andere series.

Normaal gesproken proberen de helden in de series de kwaadaardige organisaties te verslaan, maar dat is verleden tijd. Volgens ster Dafne Keen zal Star Wars: The Acolyte laten zien hoe de snode Sith verschillende hoeken van de melkweg infiltreert.

De serie zou sowieso al nieuwe plaatsen in kaart brengen, aangezien het plaats vindt tijdens het tijdperk van de Hoge Republiek. Met Keen's opmerking in ons achterhoofd is het redelijk veilig om te zeggen dat er heel veel verschillende en spannende dingen gaan gebeuren in de serie.

Een interview met Dafne Keen
Keen vertelde in een interview een heleboel over de nieuwe serie. Dit is wat ze zei:

""Ik kan zeggen dat het een prequel is! het is een soort verklaring van hoe de Sith de Jedi infiltreerden. Het is een door Sith geleid verhaal, wat nog nooit eerder is gedaan".

Bekijk hier de trailer.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er ook een 'Avatar'-serie? Dan heeft James Cameron wel een belangrijke voorwaarde
Series / Nieuws

Komt er ook een 'Avatar'-serie? Dan heeft James Cameron wel een belangrijke voorwaarde

James Cameron reageert op het idee van een \'Avatar\'-serie, maar heeft wel één voorwaarde.

Komt er een serie van Avatar? De maker van de films, James Cameron, sluit het niet helemaal uit, maar hij heeft er zeker een behoorlijke voorwaarde voor.

Op de klassieke James Cameron-manier wil hij dat er eerst nieuwe technologie wordt ontwikkeld. In een interview zegt Cameron in feite dat de ontwikkeling van betere A.I. nodig is om de digitale kwaliteit van Avatar's CGI-effecten te kunnen reproduceren, dit alles met het budget van een tv-serie. Naar Camerons inschatting zal dat ongeveer tien jaar duren.

Avatar-universum breidt zich uit
"Het probleem met deze CG-personages is dat ze zo kosten- en arbeidsintensief zijn dat het echt niet werkt voor tv", vertelt Cameron. "Kom over 10 jaar terug, met veel machine deep learning. Voeg het toe aan onze pipeline, wat we in de loop van de tijd hopen te doen. We kunnen misschien aan een tv-schema komen, maar het interesseert me niet direct".

James Cameron zal de komende jaren druk genoeg zijn met het Avatar-universum. Het vervolg Avatar: The Way of Water zal zeer binnenkort in de bioscoop te zien zijn, 13 jaar na de eerste film. Cameron zal ook weer aan het werk zijn om Avatar 3, Avatar 4 en Avatar 5 af te ronden, die respectievelijk in 2024, 2026 en 2028 moeten uitkomen.

Een serie zal dus nog wel even duren, maar Avatar: The Way of Water is vanaf 14 december te zien in de bioscoop.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De eerste F*** in de 'Star Wars'-franchise werd uit 'Andor' geknipt
Series / Nieuws

De eerste F*** in de 'Star Wars'-franchise werd uit 'Andor' geknipt

De eerste F*** van Star Wars zat bijna in de nieuwe tv-serie Andor.

Star Wars is een franchise voor jong en oud. Iedereen houdt ervan, en dat komt mede omdat het ook écht voor iedereen gemaakt is. Toch voelt Andor net iets volwassener aan, wat zich bijna uitte op een speciale manier...

Het gebruik van échte scheldwoorden vindt eigenlijk nooit plaats in Star Wars, precies dus omdat het voor iedereen bedoeld is. Maar in Andor gebeurde het bijna, in de vorm van de eerste F*** in de franchise.

Schelden in Star Wars
De seizoensfinale van Andor bevatte enorm veel spektakel, en dus ook bijna een F-bomb. Daar sprak Denise Gough, de actrice van Dedra Meero, over in gesprek met Empire Magazine.

De woorden "Fight the Empire" van Maarva Andor hadden namelijk net zo goed "F*** the Empire" kunnen zijn. Dat zei de actrice in één van de takes van die scène, wat uiteraard zeer gewaardeerd werd door haar collega's.

Helaas, maar niet onverwachts, besloten de makers van de Star Wars-serie dit moment niet in de eindversie te laten.

Het spectaculaire eerste seizoen van Andor is nu te checken op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe scifi-serie 'Fallout' op Prime Video moet fans omverblazen
Series / Nieuws

Nieuwe scifi-serie 'Fallout' op Prime Video moet fans omverblazen

Fans zullen "weggeblazen" worden bij het kijken van de nieuwe scifi-serie 'Fallout'.

De nieuwe serie, Fallout, zal fans compleet omverblazen volgens regisseur Todd Howard. De nieuwe serie zal in 2023 uitkomen, maar er wordt al heel veel over gepraat.

Todd Howard, de regisseur van Fallout, gelooft dat de aankomende serie een grote hit zal worden bij fans. De serie is van Amazon Prime Video, maar Amazon heeft nog niet veel losgelaten over wat we kunnen verwachten met de serie.

Wel weten we dat Fallout gebaseerd is op de videogame franchise en dat de serie nu wordt gefilmd. Er is ook nog geen releasedatum bekend, maar Howard gelooft dat wanneer de serie uitkomt, deze aanbeden zal worden.

Combinatie van een game en een serie
Howard vertelde dat het uiterlijk en de toon van Fallout goed te vergelijken is met de videogames. Ook zei hij dat fans omvergeblazen zullen worden wanneer ze de serie zien.

Dit is wat hij zei:
"Ze doen zo'n ongelooflijk werk. Ik denk dat als je van deze wereld houdt, je gewoon weggeblazen zult worden. (...) Als mensen het zien, zullen ze gewoon zeggen: 'Wauw'".


Bekijk hier een deel van het interview met regisseur Todd Howard.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zien we Meghan Markle straks in een realityshow?
Series / Nieuws

Zien we Meghan Markle straks in een realityshow?

Meghan Markle in 'The Real Housewives of Beverly Hills', zou het dan echt?

Even gingen er deze week de geruchten dat Meghan Markle, de hertogin van Sussex en vrouw van de Britse prins Harry, misschien mee zou doen aan een realityshow.

Meghan Markle in The Real Housewives of Beverly Hills, zie je het al voor je?

De voormalig actrice zelf - helaas - niet. Ze heeft nu zelf een einde aan de geruchten gemaakt: enige vorm van deelname sluit ze compleet uit.

Podcast
Meghan sprak in de dinsdag verschenen laatste aflevering van haar podcast Archetypes met talkshowhost Andy Cohen, de bedenker van de serie over rijke huisvrouwen.

Cohen vertelde haar dat veel fans van de realityserie hoopten op Meghan als nieuw castlid omdat ze in Californië woont en samen met haar man een stap terug heeft gedaan binnen het Britse koningshuis.

Netflix
De hertogin reageerde lachend en zei dat nooit eerder te hebben gehoord. "Er komt echt geen realityshow, maar ik vind het wel heel leuk om te kijken", antwoordde ze daarop in haar podcast.

Wie Meghan wel weer op zijn scherm wil zien, doet er goed aan vanaf december naar haar nieuwe documentaireserie op Netflix te kijken. De serie heeft nog geen titel of officiële releasedatum, maar kenners gaan er vanuit dat de show vanaf 8 december online staat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De fantasyserie 'His Dark Materials' krijgt een duistere en grimmige trailer
Series / Nieuws

De fantasyserie 'His Dark Materials' krijgt een duistere en grimmige trailer

De fantasyserie His Dark Materials heeft een duistere en grimmige trailer ontvangen.

Het derde en laatste seizoen van His Dark Materials is in aantocht. Aanstaande maandag, op 5 december, gaat de seriefinale van start. Hier is een trailer om alvast in de stemming te komen!

In dit laatste hoofdstuk van His Dark Materials reizen Lyra en Will af naar een duistere plaats in de wereld naar nog nooit iemand van teruggekeerd is.

His Dark Materials-trailer
Gaan Lyra en Will wel terugkeren, of eindigt dit laatste seizoen in tragedie voor de geliefde personages? Wanneer ze hun bestemming bereiken, komen ze erachter dat het redden van de wereld voor een flinke prijs komt.

Ook dit laatste seizoen is gebaseerd op de boekentrilogie van schrijver Philip Pullman. Nieuwe castleden voor seizoen 3 van His Dark Materials zijn Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jamie Ward, Kobna Holdbrook-Smith, Simon Harrison, Chipo Chung en Amber Fitzgerald-Woolfe.

Dafne Keen, Amir Wilson en Ruth Wilson zijn een paar van de acteurs die terugkeren om hun eerdere rollen opnieuw uit te beelden. Bekijk hieronder de trailer van seizoen 3 van His Dark Materials.

His Dark Materials is nu te zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grootschalige nieuwe fantasy-serie 'Willow' is nu te streamen op Disney+
Series / Nieuws

Grootschalige nieuwe fantasy-serie 'Willow' is nu te streamen op Disney+

De eerste twee afleveringen van de nieuwe fantasy-serie 'Willow' zijn nu te streamen op Disney+.

Het lange wachten op de terugkeer van Willow is voorbij, want de franchise is terug op Disney+ met een nieuwe serie. Disney heeft het groots aangepakt met de fantasyserie, maar tot nu toe zijn de reacties nog niet laaiend enthousiast.

Vandaag ging Willow in première op Disney+. De eerste twee afleveringen zijn nu te zien op de streamingdienst. Warwick Davis keert terug als de tovenaar Willow Ufgood, en hij wordt vergezeld door een nieuwe groep helden die Andowyne willen beschermen tegen een groeiende dreiging.

Gemengde reacties
Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een score van 84% van critics, maar het publiek geeft maar 39%. Joe Schmidt van ComicBook.com beoordeelde Willow en gaf de serie 3 van de 5 sterren: "Dat gezegd hebbende, 'Willow' heeft zijn teleurstellingen, hoewel het leuk is om te zien dat Disney+ zich inspant voor high-concept fantasie buiten het rijk van Star Wars en Marvel".

"De pilot is erg onhandig en het is niet duidelijk of deze het slachtoffer is van slechte montage, of een onrustige productie (waarbij meerdere regisseurs zich bij het project voegden en het project verlieten), of VFX-problemen, hoewel het waarschijnlijk een combinatie van alle drie is. Het acteerwerk is allemaal goed, maar er zijn momenten waarop het hoge tempo wordt onderbroken door bezuinigingen die niet natuurlijk of vloeiend aanvoelen"

De eerste twee afleveringen van Willow zijn te zien op Disney+. Iedere woensdag is er een nieuwe aflevering.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix wilde controversiële zin uit de hitserie 'Wednesday' knippen
Series / Nieuws

Netflix wilde controversiële zin uit de hitserie 'Wednesday' knippen

De makers van 'Wednesday' gingen recht tegen Netflix in om deze zin in de serie te houden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de loop van de geschiedenis van de Addams Family hebben de personages op verschillende manieren humor met horror vermengd. Dit stukje tekst zou volgens Netflix misschien over de grens gaan en meer horror zijn dan humor.

Het is goed te begrijpen dat het een uitdaging is om de juiste balans te vinden tussen horror en humor. De serie moet spannend zijn, maar toch speels blijven.

Netflix had heel veel bezwaren tegen dit korte gesprek. De makers van Wednesday hielden echter voet bij stuk. Zij dachten dat de reactie van Wednesday perfect was voor het personage.

Een gesprek met kamergenoot Enid
In de serie vertelt Enid (Emma Meyers) haar kamergenote Wednesday (Jenna Ortega) dat ze "een poging moet wagen" om sociaal te zijn. In het Engels zei ze: "take a stab".

In het Engels is er met deze zin een duidelijke connectie met iemand neersteken. Wednesday reageerde heel koeltjes dat ze graag neergestoken wordt.

Gelukkig bleven deze zinnen in de serie. Het is namelijk een perfecte combinatie tussen humor en horror.

Bekijk hieronder de trailer


Wednesday is hier te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 'Harry Potter'-serie krijgt een update van Warner Bros.-baas
Series / Nieuws

De 'Harry Potter'-serie krijgt een update van Warner Bros.-baas

Warner Bros. heeft eindelijk een update gegeven over de Harry Potter tv-serie die vermoedelijk in ontwikkeling is.

Een tijdje geleden werd er een Harry Potter-serie onofficieel aangekondigd, die nu vermoedelijk in productie is. Veel meer wisten we er destijds niet over, maar nu heeft een Warner Bros.-baas eindelijk een update gegeven.

Warner Bros. Television-baas Channing Dungey sprak tijdens de U.K. TV conferentie in Londen, waar ze sprak over de tv-serie zonder eigenlijk iets weg te geven.

Harry Potter tv-serie
Want is er eigenlijk wel een Harry Potter tv-serie in ontwikkeling? Dungey is er opnieuw vaag over, hoewel ze positief spreekt over de fans en de Harry Potter-franchise als een geheel:

"Daar is enorm veel ambitie voor en we zijn bezig met een aantal verschillende gesprekken. Ik wou dat ik je kon vertellen dat er iets aan de horizon stond te gebeuren, maar er is veel interesse en veel passie voor, dus absoluut. Wat geweldig is, is dat je ziet hoe het publiek zo betrokken en er zo klaar voor is."

"Ons team deed vorig jaar een fantastische 'Return to Hogwarts'-special voor HBO, die zo enorm aansloeg, daarna deden we een quizshow, 'The Tournament of Houses', waarvoor Helen Mirren de presentator was. Het publiek is er klaar voor, ze willen gaan, dus we moeten uitzoeken wat de juiste volgende stap is."

Hoewel Dungey zonder twijfel dus positief spreek over de fans en de Harry Potter-franchise, lijkt het alles behalve zeker te zijn dat er momenteel al iets concreets in ontwikkeling is.

De positieve kant van het verhaal is dat er wel animo voor is, en dat Warner Bros. en HBO hier van op de hoogte lijken. Het is kortom een kwestie van tijd voordat we meer nieuwe Harry Potter-content krijgen.

Natuurlijk zijn er de Fantastic Beasts-films nog. En de originele films, die nu op Amazon Prime Video zijn te checken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor Sylvester Stallone en zijn 'Tulsa King'-serie
Series / Nieuws

Goed nieuws voor Sylvester Stallone en zijn 'Tulsa King'-serie

Eerst vroeg hij zich nog af of mensen de serie überhaupt wel leuk zouden vinden.

In de serie Tulsa King speelt Sylvester Stallone de maffiabaas Dwight 'The General' Manfredi. In een eerder bericht vertelde Stallone dat hij niet zeker wist of de serie zou slagen. Maar nu maakt Paramount+bekend dat het een tweede seizoen besteld heeft.

In Amerika was de serie al iets eerder te zien als in Nederland. De serie wordt daar lineair uitgezonden op Paramount Network en tijdens de première werd de serie door maar liefst 3,7 miljoen mensen bekeken. Dit maakte Tulsa King de beste bekeken premiere van een serie op lineaire (kabel)televisie in 2022.

Enorme toename in abonees
De grote baas van Paramount Media, Chris McCarthy, is ook lovend over de serie. En dan met name het succes dat de serie voor het bedrijf betekent. De serie heeft volgens hem records gebroken en heeft ertoe geleid dat op het moment van uitkomen de serie voor de meeste nieuwe abonnees heeft gezorgd op één dag.

Goed nieuws dus voor de 76-jarige Sylvester Stallone. Of hij het zelf verwacht had is niet bekend. Niet wetende of mensen de serie leuk zouden vinden wordt nu wel bevestigd maar gezien hij het opnemen van een TV-serie een hoop gedoe vindt is nog maar de vraag of hij ook blij is met het nieuws.

Tulsa King is vanaf nu in Nederland te kijken op SkyShowtime.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Droeg acteur van de  'The Big Bang Theory' een pruik voor zijn nerd-kapsel?
Series / Nieuws

Droeg acteur van de 'The Big Bang Theory' een pruik voor zijn nerd-kapsel?

Droeg Simon Helberg nu wel of geen pruik voor zijn rol als Howard Wolowitz?

Kijkers van The Big Bang Theory hebben het zich vast weleens afgevraagd. Droeg Simon Helberg een pruik terwijl hij Howard Wolowitz met zijn nerdy Beatles-kapsel speelde?

Geen gekke vraag natuurlijk. Howard had altijd zijn iconische skinny jeans aan. Droeg coltruien gecombineerd met overhemden en had altijd hetzelfde nerdy kapsel met bakkebaarden, dat altijd precies 'goed' zat. Zo goed, dat fans zich veelal afvroegen of dit nu zijn echte haar was?

Wel of geen pruik?
Tijdens een Twitter Q&A besloot de acteur uiteindelijk om zijn fans uit de droom te helpen en de vraag over het al dan niet dragen van een pruik te beantwoorden. "Ik draag geen pruik. Nog niet. Mijn haar is echt zo gestyled".

Skinny jeans
Helberg gaf verder aan dat het kapsel niet het meest ongemakkelijke deel van de rol als Howard was.Zijn skinny jeans zat zo strak dat Helberg hulp nodig had bij het aan- en uittrekken.



Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Voortijdige ejaculatie was een noodgreep om verhaallijn 'The Big Bang Theory' te redden
Series / Nieuws

Voortijdige ejaculatie was een noodgreep om verhaallijn 'The Big Bang Theory' te redden

Showrunner Molaro bedacht een bijzondere truc om de verhaallijn te redden.

De afgelopen tijd zijn er de nodige nieuwtjes losgekomen over The Big Bang Theory. De meeste van deze informatie komt uit The Big Bang Theory: the Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series door Jessica Radloff. Recentelijk dook er weer een interessant nieuwtje op over een nogal heftige scène..

Raj en Penny in bed
Aan het einde van seizoen 4 was de cliffhanger dat Raj (gespeeld door Kunal Nayyar) en Penny (gespeeld door Kaley Cuoco) samen in bed lagen en op het punt stonden de liefde te bedrijven.

truc in seizoen 5
Showrunner Molara in het boek: "Ik vond het einde van de seizoensfinale van seizoen 4 echt niet leuk". Ik was er de hele tijd boos over ... Ik ging naar boven naar kantoor toen we weer aan het werk gingen [in seizoen 5] en zei zoiets als: 'Dit zit me echt dwars. Ik denk dat ik een manier heb om eruit te komen en de karakters behouden zoals ze zijn."

Seks tussen Raj en Penny zou de verhaallijn van de serie natuurlijk compleet hebben veranderd.

Voortijdige ejaculatie
Het idee leidde tot Raj's voortijdige ejaculatie in de eerste aflevering van seizoen 5. Raj en Penny belandden weliswaar in bed, maar er gebeurde uiteindelijk feitelijk niets tussen hen. Hoewel de vraag natuurlijk wel is of dit nu wel of niet als seks telt?



Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Onverwacht vertrek schokte iedereen bij 'The Big Bang Theory'

'The Big Bang Theory'-actrice gaat dit nooit meer doen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk meer bekend over seizoen 2 van 'Good Omens' op Prime Video
Series / Nieuws

Eindelijk meer bekend over seizoen 2 van 'Good Omens' op Prime Video

Bedoeld als miniserie, maar dusdanig succesvol dat men besloot om er een tweede seizoen aan vast te plakken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het boek Good Omens werd destijds door Terry Pratchett en Neil Gaiman samen geschreven als pretproject in de zomermaanden. Van het boek werd in 2019 een miniserie gemaakt, met in de hoofdrollen Martin Sheen en David Tennant.

De serie laat zien dat de engel Aziraphale (Sheen) en de demon Crowley (Tennant) zich prima vermaken op aarde. Het bericht dat de Apocalyps er nu dan echt aankomt is wel het laatste waar ze op zitten te wachten.

Tot overmaat van ramp blijkt Baby Anti-Christ destijds per ongeluk verwisseld, en is opgegroeid als een doodgewoon jongetje in een Engels dorpje.

Bekendmaken nieuwe seizoen
Tijdens een recente Comic-Con is bekendgemaakt dat het tweede seizoen in de zomer van 2023 op Prime Video te bekijken zal zijn.

Naast David Tennant en Martin Sheen keert ook Jon Hamm terug. Miranda Richardson en Nina Sosanya maken ook hun opwachting, tevens wordt het nieuwe lid van de cast Shelley Conn verwelkomd.

Het volledige eerste seizoen van Good Omens kun je bekijken op Prime Video.

Hieronder zingt de Satanic Order of the Chattering Nuns Baby Anti-Christ toe. Voordat deze verwisseld werd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er na 'That 90s Show' ook een nieuwe '3rd Rock from the Sun'?
Series / Nieuws

Komt er na 'That 90s Show' ook een nieuwe '3rd Rock from the Sun'?

Nadat de makers van 'That 70s Show' nu 'That 90s Show' hebben gebracht, rijst de vraag of ze hun andere topserie ook opnieuw op het scherm willen brengen.

Nadat Terry en Bonnie Turner tot hun eigen stomme verbazing That 90s Show ontwikkelden voor Netflix, kwam opnieuw de vraag op tafel of iets dergelijks er niet ook in zit voor 3rd Rock from the Sun.

De succesvolle komedieserie over buitenaardse wezens die een onopvallend bestaan leiden als een doorsnee familie, was in meerdere opzichten een hit op het kleine scherm.

Een indrukwekkende staat van dienst
3rd Rock From the Sun werd zes seizoenen lang universeel bewonderd. Niet alleen qua kijkcijfers, maar ook qua kritische waardering.

De avonturen van de aliens vielen meerdere malen in de prijzen, waaronder de prestigieuze Golden Globe Award en de Emmy Award. Hoofdrolspeler John Lithgow heeft zelfs tot zes keer toe de Emmy Award for Beste Acteur in een Comedyserie mee naar huis mogen nemen.

"Zeg nooit nooit"
Bonnie Turner geeft aan dat er al een balletje is opgegooid bij John Lithgow: "We waren in Londen toen John daar The Crown opnam. Ik gaf aan dat er geen reden is om de aliens niet in Londen neer te laten strijken".

Andere hoofdrolspelers waren Kirsten Johnson, Joseph-Gordon Levitt en French Stewart.

Bonnie Turner besluit: "Zeg nooit nooit. Had iemand ons drie of vier jaar geleden gevraagd of we weer wat gingen doen met 'That 70s Show' dan hadden we gezegd 'echt niet'! Maar dat heeft goed uitgepakt. Je weet het niet met dit soort zaken".

3rd Rock From the Sun is nog niet in Nederland te streamen, maar is wel verkrijgbaar op dvd bij Amazon.nl

Hieronder een samenvatting van Sally en haar partner Don:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend: 'Agents of S.H.I.E.L.D.'-acteur gecast in derde 'Ant-Man'-film
Series / Nieuws

Opvallend: 'Agents of S.H.I.E.L.D.'-acteur gecast in derde 'Ant-Man'-film

Onduidelijk is nog of zij haar oude personage zal spelen of een nieuwe rol op zich gaat nemen.

In de aanloop van de nieuwe Marvel-film Ant-Man and the Wasp: Quantumania heeft een acteur van Agents of S.H.I.E.L.D. aangekondigd dat zij deel uitmaakt van de cast. Het gaat hier om niemand minder dan Katy O'Brian, die in de serie Kimball speelde.

In de aankomende film van Ant-Man zullen Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas en Michelle Pfeiffer hun rollen opnieuw op zich nemen als Scott Lang, Hope Van Dyne, Janet Van Dyne en Hank Pym.

In de nieuwe film zullen zij worden getransporteerd naar het Kwantumrijk en daar Kang de Veroveraar (Jonathan Majors) ontmoeten.

Katy O'Brian voegt zich bij de cast
Via The Direct hebben de makers nu bekendgemaakt dat Katy O'Brian ook in de film te zien zal zijn. In seizoen 7 van Agents of S.H.I.E.L.D. speelde de actrice in drie afleveringen de rekruut Kimball. Het is nog niet duidelijk of zij haar oude rol zal hernemen of een nieuw personage zal spelen in de MCU.

Naar verwachting zal Ant-Man and the Wasp: Quantumania uitkomen op 23 februari 2023.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze acteur krijgt een belangrijke rol in de 'Supernatural'-prequel 'The Winchesters'
Series / Nieuws

Deze acteur krijgt een belangrijke rol in de 'Supernatural'-prequel 'The Winchesters'

Hij was belangrijk voor Sam en Dean, maar natuurlijk ook voor John en Mary.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de 15 seizoenen dat Supernatural te zien was, was een belangrijke rol weggelegd voor grootvader Samuel Campbell. Ook heeft de serie een unieke, geheel eigen folklore opgebouwd. In de prequelserie The Winchesters gaat deze wereld verder uitgediept worden, en dat betekent natuurlijk dat Samuel Campbell ook weer van de partij is.

Tijdens Comic-Con de afgelopen zomer werd bekendgemaakt dat Smallville-acteur Tom Welling deze rol voor zijn rekening gaat nemen. Hij neemt hierbij de toorts over van Mitch Pileggi, die de oudere versie van Samuel speelde.

Mary's zoektocht
In aflevering 7, getiteld Reflections wordt eindelijk onthuld waar Samuel al die tijd is geweest. Hieronder een korte samenvatting:

"De Jacht wordt intenser. Carlos (JoJo Fleites) helpt Mary om uit te vinden waar de Akrida zich verbergt, maar ze vinden meer dan ze zochten. Millie (Bianca Kajlich) sluit zich aan bij Latika (Nida Kurshid), Ada (Demetria McKinney) en John om achtergelaten aantekeningen te ontcijferen. Door toeval stuiten ze op een manier om dingen te ontraadselen."

De promo voor aflevering 7 is hieronder te bekijken:



The Winchesters kun je bekijken op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Driedubbele reünie in het laatste seizoen 'Star Trek: Picard' op Prime Video
Series / Nieuws

Driedubbele reünie in het laatste seizoen 'Star Trek: Picard' op Prime Video

Een passende afsluiting door open vragen uit 'Star Trek: Deep Space Nine' en 'Star Trek: Voyager' ook te beantwoorden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het was al een tijdje bekend dat het laatste seizoen van Picard personages uit Star Trek: The Next Generation (TNG) zal verwelkomen. Daar blijft het echter niet bij. Uitvoerend producent Terry Matalas heeft aangegeven dat de kijker ook oudbekenden uit Star Trek: Deep Space Nine (DS9) en Star Trek: Voyager terug gaat zien.

Niet alleen het verhaal hoe Picard zijn weg vindt wordt dus verteld, maar we kunnen ook een afsluiting tegemoet zien met betrekking tot de eerdere spin-offs.

Meervoudige voltooiing in Picard
Star Trek kent een lange geschiedenis met complexe personages en verhalen. De spin-offs duurden traditioneel zeven seizoenen, zoals destijds ingeluid door TNG. Dit bleek echter niet altijd afdoende.

Zeven seizoenen was niet altijd toereikend om alles naar tevredenheid te voltooien. Picard biedt nu deze mogelijkheid: het is meer dan een weerzien met zijn oude bemanning. Het wordt duidelijk hoe het Worf is vergaan als krijger, na de verliezen die hij leed in TNG en DS9.

Verder leren we hoe Seven of Nine Starfleet Commander kon worden ondanks het feit dat zij een Borg is. Diverse acteurs zullen dan ook voor het eerst in lange tijd weer in de huid kruipen van deze bekende personages.

Het laatste seizoen van Star Trek: Picard start op 23 februari 2023.

Star Trek: Picard valt in zijn geheel te bekijken op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.