search
Komt er na 'That 90s Show' ook een nieuwe '3rd Rock from the Sun'?
Series / Nieuws

Komt er na 'That 90s Show' ook een nieuwe '3rd Rock from the Sun'?

Nadat de makers van 'That 70s Show' nu 'That 90s Show' hebben gebracht, rijst de vraag of ze hun andere topserie ook opnieuw op het scherm willen brengen.

Nadat Terry en Bonnie Turner tot hun eigen stomme verbazing That 90s Show ontwikkelden voor Netflix, kwam opnieuw de vraag op tafel of iets dergelijks er niet ook in zit voor 3rd Rock from the Sun.

De succesvolle komedieserie over buitenaardse wezens die een onopvallend bestaan leiden als een doorsnee familie, was in meerdere opzichten een hit op het kleine scherm.

Een indrukwekkende staat van dienst
3rd Rock From the Sun werd zes seizoenen lang universeel bewonderd. Niet alleen qua kijkcijfers, maar ook qua kritische waardering.

De avonturen van de aliens vielen meerdere malen in de prijzen, waaronder de prestigieuze Golden Globe Award en de Emmy Award. Hoofdrolspeler John Lithgow heeft zelfs tot zes keer toe de Emmy Award for Beste Acteur in een Comedyserie mee naar huis mogen nemen.

"Zeg nooit nooit"
Bonnie Turner geeft aan dat er al een balletje is opgegooid bij John Lithgow: "We waren in Londen toen John daar The Crown opnam. Ik gaf aan dat er geen reden is om de aliens niet in Londen neer te laten strijken".

Andere hoofdrolspelers waren Kirsten Johnson, Joseph-Gordon Levitt en French Stewart.

Bonnie Turner besluit: "Zeg nooit nooit. Had iemand ons drie of vier jaar geleden gevraagd of we weer wat gingen doen met 'That 70s Show' dan hadden we gezegd 'echt niet'! Maar dat heeft goed uitgepakt. Je weet het niet met dit soort zaken".

3rd Rock From the Sun is nog niet in Nederland te streamen, maar is wel verkrijgbaar op dvd bij Amazon.nl

Hieronder een samenvatting van Sally en haar partner Don:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen