Eindelijk meer bekend over seizoen 2 van 'Good Omens' op Prime Video

Bedoeld als miniserie, maar dusdanig succesvol dat men besloot om er een tweede seizoen aan vast te plakken.

Valeria Milic, 1 december 2022 08:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het boek Good Omens werd destijds door Terry Pratchett en Neil Gaiman samen geschreven als pretproject in de zomermaanden. Van het boek werd in 2019 een miniserie gemaakt, met in de hoofdrollen Martin Sheen en David Tennant.
De serie laat zien dat de engel Aziraphale (Sheen) en de demon Crowley (Tennant) zich prima vermaken op aarde. Het bericht dat de Apocalyps er nu dan echt aankomt is wel het laatste waar ze op zitten te wachten.

Tot overmaat van ramp blijkt Baby Anti-Christ destijds per ongeluk verwisseld, en is opgegroeid als een doodgewoon jongetje in een Engels dorpje.

Bekendmaken nieuwe seizoen
Tijdens een recente Comic-Con is bekendgemaakt dat het tweede seizoen in de zomer van 2023 op Prime Video te bekijken zal zijn.

Naast David Tennant en Martin Sheen keert ook Jon Hamm terug. Miranda Richardson en Nina Sosanya maken ook hun opwachting, tevens wordt het nieuwe lid van de cast Shelley Conn verwelkomd.

Het volledige eerste seizoen van Good Omens kun je bekijken op Prime Video.

Hieronder zingt de Satanic Order of the Chattering Nuns Baby Anti-Christ toe. Voordat deze verwisseld werd.Bron: Screenrant

Lees meer over: Good Omens, Amazon Prime, seizoen 2

Populair nieuws