search
De 'Harry Potter'-serie krijgt een update van Warner Bros.-baas
Series / Nieuws

De 'Harry Potter'-serie krijgt een update van Warner Bros.-baas

Warner Bros. heeft eindelijk een update gegeven over de Harry Potter tv-serie die vermoedelijk in ontwikkeling is.

Een tijdje geleden werd er een Harry Potter-serie onofficieel aangekondigd, die nu vermoedelijk in productie is. Veel meer wisten we er destijds niet over, maar nu heeft een Warner Bros.-baas eindelijk een update gegeven.

Warner Bros. Television-baas Channing Dungey sprak tijdens de U.K. TV conferentie in Londen, waar ze sprak over de tv-serie zonder eigenlijk iets weg te geven.

Harry Potter tv-serie
Want is er eigenlijk wel een Harry Potter tv-serie in ontwikkeling? Dungey is er opnieuw vaag over, hoewel ze positief spreekt over de fans en de Harry Potter-franchise als een geheel:

"Daar is enorm veel ambitie voor en we zijn bezig met een aantal verschillende gesprekken. Ik wou dat ik je kon vertellen dat er iets aan de horizon stond te gebeuren, maar er is veel interesse en veel passie voor, dus absoluut. Wat geweldig is, is dat je ziet hoe het publiek zo betrokken en er zo klaar voor is."

"Ons team deed vorig jaar een fantastische 'Return to Hogwarts'-special voor HBO, die zo enorm aansloeg, daarna deden we een quizshow, 'The Tournament of Houses', waarvoor Helen Mirren de presentator was. Het publiek is er klaar voor, ze willen gaan, dus we moeten uitzoeken wat de juiste volgende stap is."

Hoewel Dungey zonder twijfel dus positief spreek over de fans en de Harry Potter-franchise, lijkt het alles behalve zeker te zijn dat er momenteel al iets concreets in ontwikkeling is.

De positieve kant van het verhaal is dat er wel animo voor is, en dat Warner Bros. en HBO hier van op de hoogte lijken. Het is kortom een kwestie van tijd voordat we meer nieuwe Harry Potter-content krijgen.

Natuurlijk zijn er de Fantastic Beasts-films nog. En de originele films, die nu op Amazon Prime Video zijn te checken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen