search
Goed nieuws voor Sylvester Stallone en zijn 'Tulsa King'-serie

Goed nieuws voor Sylvester Stallone en zijn 'Tulsa King'-serie

Eerst vroeg hij zich nog af of mensen de serie überhaupt wel leuk zouden vinden.

Glenn Walsh
In de serie Tulsa King speelt Sylvester Stallone de maffiabaas Dwight 'The General' Manfredi. In een eerder bericht vertelde Stallone dat hij niet zeker wist of de serie zou slagen. Maar nu maakt Paramount+bekend dat het een tweede seizoen besteld heeft.

In Amerika was de serie al iets eerder te zien als in Nederland. De serie wordt daar lineair uitgezonden op Paramount Network en tijdens de première werd de serie door maar liefst 3,7 miljoen mensen bekeken. Dit maakte Tulsa King de beste bekeken premiere van een serie op lineaire (kabel)televisie in 2022.

Enorme toename in abonees
De grote baas van Paramount Media, Chris McCarthy, is ook lovend over de serie. En dan met name het succes dat de serie voor het bedrijf betekent. De serie heeft volgens hem records gebroken en heeft ertoe geleid dat op het moment van uitkomen de serie voor de meeste nieuwe abonnees heeft gezorgd op één dag.

Goed nieuws dus voor de 76-jarige Sylvester Stallone. Of hij het zelf verwacht had is niet bekend. Niet wetende of mensen de serie leuk zouden vinden wordt nu wel bevestigd maar gezien hij het opnemen van een TV-serie een hoop gedoe vindt is nog maar de vraag of hij ook blij is met het nieuws.

Tulsa King is vanaf nu in Nederland te kijken op SkyShowtime.

Aanbevolen artikelen