De startdatum voor 'The Mandalorian' seizoen 3 is bekend

Disney+ heeft onthuld wanneer The Mandalorian terugkeert op de streamingdienst.

Bram de Groot, 2 december 2022 07:56

Na een break van ongeveer twee jaar keert de Star Wars-serie The Mandalorian begin volgend jaar terug op de streamingdienst Disney+. Na heel wat geruchten is de officiële startdatum nu dan eindelijk bekendgemaakt.
Via het Twitter-account van Star Wars is onthuld dat de serie op 1 maart start met seizoen 3. "De Mandalorian en Grogu keren op 1 maart terug, alleen op Disney+" valt er te lezen in de tweet.

The Mandalorian en Grogu
Bij de onthulling van de startdatum is ook een nieuwe foto vrijgegeven van Mando en Baby Yoda. De eerste wordt gespeeld door Narcos-acteur Pedro Pascal en de tweede is vaak een praktische pop. bekijk het beeld hieronder.


Uiteraard was er verleden jaar nog de serie The Book of Boba Fett waarin beide personages ook te zien waren. Daarin werd duidelijk dat de twee weer blij elkaar zijn, na het einde van seizoen 2 en dat ze op zoek gaan naar zijn soortgenoten.

Gedurende de zoektocht zal Mando ongetwijfeld moeten afrekenen met allerlei verwachte én onverwachte schurken in 'a galaxy far far away'.

Vanaf 1 maart dus kijken via Disney+. Check hieronder de eerdere teaser trailer voor seizoen 3.
Bron: Star Wars

Lees meer over: The Mandalorian, Grogu, Baby Yoda, Disney, Star Wars

Populair nieuws