Weer een topacteur voor Marvels 'Daredevil: Born Again'-serie op Disney+

Weer een topacteur voor 'Daredevil: Born Again'

De zoon van een legendarische acteur is de nieuwste toevoeging aan de cast van de Marvel-serie.

Zilko Tarici, 2 december 2022 17:46

Michael Gandolfini (The Many Saints Of Newark) heeft naar verluidt een belangrijke rol gescoord naast Charlie Cox en Vincent D'Onofrio in de grootschalige serie Daredevil: Born Again van Marvel Studios en Disney+.
De serie wordt geschreven en geproduceerd door Covert Affairs-bedenker Matt Corman en Chris Ord en gaat opnieuw over Matt Murdock (Charlie Cox), die overdag werkt als advocaat en 's nachts als misdaadbestrijder Daredevil.

D'Onofrio is op zijn beurt opnieuw te zien als topcrimineel Wilson Fisk, alias de Kingpin. Details over Gandolfini's personage worden nog geheimgehouden, maar hij zou omschreven worden als 'een ambitieuze kerel van Staten Island die Liam wordt genoemd'.

Gandolfini: Born Again
De opnames van het 19 afleveringen durende eerste seizoen beginnen in 2023. Het resultaat zal ergens in 2024 te streamen zijn via Disney+. Dit is ruim vier jaar nadat de Netflix-serie Daredevil eindigde.

Gandolfini is de zoon van wijlen James Gandolfini. Recent was hij ook te zien in de film Cherry en Paramount+-serie The Offer.


Bron: Deadline

Lees meer over: Michael Gandolfini, The Many Saints of Newark, Charlie Cox, Daredevil Born Again, James Gandolfini, MCU

Populair nieuws