search
De lang verwachte opvolger van 'Band of Brothers' komt er eindelijk aan
Series / Nieuws

De lang verwachte opvolger van 'Band of Brothers' komt er eindelijk aan

Het heeft flink lang geduurd maar nu eindelijk is er duidelijkheid wanneer deze serie te streamen is.

De opnames lopen al sinds 2020, maar nu eindelijk is bekendgemaakt wanneer de WOII-miniserie Masters of the Air te bekijken is. Deze serie is de opvolger van het hoog gewaardeerde Band of Brothers.

Lente 2023
In een video-interview gaf Kirk Saduski aan dat de serie ergens in de lente van 2023 te streamen zal zijn. De serie zal uit negen afleveringen bestaan en is inmiddels al helemaal opgenomen. Men is nu alleen nog bezig in de studio om alles te verfijnen.

WOII Air Force
In de serie zullen onder andere Austin Butler, Barry Keoghan en Callum Turner spelen. De serie gaat over het reilen en zeilen van de Amerikaanse Air Force in de Tweede Wereldoorlog.

Hanks en Spielberg
Tom Hanks, Steven Spielberg, Cary Joji Fukunaga en Gary Goetzman zijn betrokken bij deze serie die een budget heeft van maar liefst $ 200-250 miljoen.

Apple TV+
De serie zal te zien zijn op Apple TV+. Zij hebben al in oktober 2019 een deal gesloten met de productiebedrijven van Spielberg en Hanks om de serie exclusief op Apple TV+ te streamen in plaats van HBO. HBO bevestigde destijds al in een verklaring dat het besloot niet verder te gaan met de serie.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen