Extreem veel geweld in 'Yellowjackets' seizoen 2

Extreem veel geweld in 'Yellowjackets' seizoen 2

Sophie Nélisse vertelt dat vooral een bepaalde scène nog nooit vertoond is op TV

Glenn Walsh, 4 december 2022 09:35

Het tweede seizoen van de spannende serie Yellowjackets is onderweg en de thriller komt terug met nog meer intens geweld dan het eerste seizoen. Sophie Nélisse geeft een blik achter de schermen met vooral de belofte dat het er niet vrolijker op word.
In Yellowjackets speelt Sophie Nélisse de rol van de jonge Shauna Shipman. In de mysterieuze en psychologische serie is volgens haar dus al zeker dat er een toename zal zijn van de hoeveelheid geweld. Maar ze staat vooral stil bij één bepaalde aflevering waarbij ze zegt dat men waarschijnlijk nog nooit zoiets op TV heeft gezien.

Let op aflevering zes
In een interview vertelt de actrice er het volgende over: "Er zijn scènes in seizoen 2 die zo grafisch zijn en ik weet nog dat toen we ze deden dat we allemaal elkaar aankeken en dachten wat zijn we in hemelsnaam aan het doen? Je zal naar de scène kijken en het wel begrijpen, maar ik denk niet dat het een scène is die men ooit op TV gezien heeft."

Ze vervolgt met: "Toen ik het script voor deze betreffende aflevering las weet ik nog dat ik doodsbang werd. Aflevering zes. Het wordt erg intens. Toen ik het las was ik ontzettend enthousiast en daarna moest ik gelijk huilen. Ik sprak mijn psycholoog en vertelde hem dat ik dit niet kan doen, ik ben hier niet goed genoeg voor."

Het is nog even wachten op het tweede seizoen. Yellowjackets is momenteel niet te zien in Nederland maar aangezien de serie van Showtime is zal het hoogstwaarschijnlijk binnenkort te zien zijn op SkyShowtime.

Bron: Variety

Lees meer over: Yellowjackets, Sophie Nelisse, Showtime, SkyShowtime

Populair nieuws