search

Ons nieuws van zondag 4 december 2022

Trailer voor de veelbelovende serie 'The Last of Us' met Pedro Pascal
Series / Nieuws

Trailer voor de veelbelovende serie 'The Last of Us' met Pedro Pascal

Pedro Pascal leidt opnieuw een grote serie, na Narcos en The Mandalorian.

Even geleden verscheen na lang wachten de eerste trailer voor de nieuwe grote HBO Max-serie The Last of Us. De serie is gebaseerd op de populaire gamereeks en er is een belangrijke rol voor Pedro Pascal, bekend uit onder meer The Mandalorian. Hieronder de nieuwste trailer.

Hij staat er overigens niet helemaal alleen voor. De jonge actrice Bella Ramsey speelt een andere belangrijke rol in de serie van showrunner Craig Mazin (Chernobyl).

De serie volgt de man Joel (Pascal), een doorgewinterde overlever die wordt ingehuurd om het meisje Ellie (Ramsey) ergens heen te brengen. Ze moeten dwars door een quarantainezone. Het blijkt een meedogenloze reis waarin ze steeds meer van elkaar afhankelijk worden om te overleven.

The Last of Us
De serie zal ten opzichte van de gamereeks, die in 2013 startte, verhaaltechnisch worden uitgebreid om gaten in de game te kunnen beantwoorden, of uit te breiden.

The Last of Us start op 15 januari op HBO en HBO Max.



En Pedro Pascal blijkt ook flink bij te klussen, in een ander deel van de gamewereld. Check onderstaande video maar :).

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars - the holiday special' na 40 jaar nog altijd de slechtste kerstfilm ooit gemaakt
Films / Nieuws

'Star Wars - the holiday special' na 40 jaar nog altijd de slechtste kerstfilm ooit gemaakt

40 jaar na dato is deze film volgens Reddit nog altijd de slechtste kerstfilm aller tijden.

Op Disney+ lopen momenteel de nodige Star Wars-series en er zitten er nog de odige in het vat. Zeker voor de fans zijn deze series vaak zeer vermakelijk en zijn zij een mooie uitbreiding van de Star Wars-saga, zie het recente succes van Andor. Wat lang niet bij iedereen bekend is, dat er door Star Wars ook één belachelijk slechte film is gemaakt.

Holiday Special
Het betreft de kerstfilm Star Wars Holiday Special, verreweg het slechtste wat Star Wars ons ooit geboden heeft. De film is in de Verenigde Staten net voor Thanksgiving 1978 één keer uitgezonden

Star Wars 'top of mind'
De speciale film was gemaakt om de Star Wars-franchise 'top of mind' te houden bij speelgoed kopende volwassen en hun kinderen.

George Lucas wil de film kapot maken
George Lucas zei ooit dat als hij tijd had, hij elk exemplaar ter wereld met een moker kapot zou willen slaan. De versies die nu op internet beschikbaar zijn, betreffen niet-officiële opnames, de echte opnames zijn daadwerkelijk vernietigd.

Verhaallijn
Op het eerste gehoor klinkt een 'kerstfilm met een Star Wars-thema, sowieso al niet als een goed idee. Helaas is The Holiday Special ook gewoon tergend slecht. Dit verhaal van Chewbacca en zijn familie op 'life day', een verzonnen viering van vriendschap is vreselijk.

Zoals een van de Reddit-gebruikers het verwoordde:"Ik wist dat het verschrikkelijk zou zijn, maar niets, NIETS kan je voorbereiden op hoe onvoorstelbaar erg het is. Ik kan gerust zeggen dat het het slechtste stuk film is dat ik ooit heb gezien en ooit zal zien."





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteur uit 'Ms. Marvel' wordt beschuldigd van seksuele intimidatie
Series / Nieuws

Acteur uit 'Ms. Marvel' wordt beschuldigd van seksuele intimidatie

'Ms. Marvel' acteur Mohan Kapur beschuldigd van serieuze seksuele intimidatie

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Waarschuwing vooraf: dit artikel bespreekt beschuldigingen van seksuele intimidatie van een minderjarige.

Slecht nieuws voor de Disney+ serie Ms. Marvel. Acteur Mohan Kapur, die de Marvel-kijkers leerden kennen als Yusuf Khan, is beschuldigd van serieuze seksuele intimidatie.

Schok
Kapur was een grote hit bij de Ms. Marvel-kijker als Kamala Khan's vader. Daarom komen deze beschuldigingen ook als een grote schok. Zeker met The Marvels in het vooruitzicht.

De beschuldigingen
Een vijftienjarig meisje beschuldigde de acteur in een serie tweets van onder andere, het sturen van foto's van zijn geslacht, grooming en seksuele intimidatie, zoals het vragen om naaktfoto's.

Dit alles begon toen het meisje veertien jaar was. Ze kwam in contact met de vrouw van Kapur, een actrice waar ze fan van was.

"Ik respecteerde ze bijna als een tweede paar ouders," vertelt het meisje, dat alleen bekend is als @Nayaaaax3 (Profiel afgeschermd), in een serie tweets.

Dickpics
"Toen ik vijftien was stuurde Kapur me foto's van zijn geslacht. Achteraf verontschuldigde hij zich aan een stuk door, hij was depressief... Ik vergaf het hem. Maar daarna ging hij verder met zijn intimidatie." schrijft ze.

Gaslighting
Ook schrijft de 15-jarige dat Kapur aan gaslighting deed om haar naaktfoto's te laten sturen. Hier zou de acteur het vertrouwen van het meisje onder druk zetten.

"De laatste keer dat ik Kapur sprak was in 2020. Ik was depressief en ik was aan het huilen. Ik kon er echt niet meer tegen. Ik hoopte dat hij zou zeggen dat het hem speet, dat hij begreep wat voor trauma hij had aangericht."

In plaats daarvan stuurde de acteur aan op naaktbeelden van de tiener, als excuus om zo zijn vertrouwen terug te winnen.

De toekomst
Op dit moment is er geen rechtszaak aangespannen tegen Mohan Kapur. Zijn social media profielen zijn kort na de beschuldigingen op slot gegaan en de acteur heeft nog geen commentaar gegeven.

Kapur is bevestigd om terug te keren als Yusuf Khan in The Marvels. Wat daar nu mee gaat gebeuren is nog onzeker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Theo James stelt mannen gerust, geslachtsdeel in 'The White Lotus' blijkt nep
Series / Nieuws

Theo James stelt mannen gerust, geslachtsdeel in 'The White Lotus' blijkt nep

Theo James geeft toe dat het niet zijn klokkenspel is dat je ziet in 'The White Lotus' seizoen 2.

In het tweede seizoen van The White Lotus zit een scène waarbij acteur Theo James het toilet bezoekt in de hotelkamer terwijl Aubrey Plaza dit allemaal gewoon kan zien.

The Tonight Show
In The Tonight Show van Jimmy Fallon gingen de acteur en de presentator hier dieper op in. Fans waren benieuwd of dit nu zijn echte klokkenspel was of niet. TIjdens de The Tonight Show gaf Theo James aan dat het hier een prothetisch hulpstuk betreft en dat wij dus niet zijn echte klokkenspel zagen bungelen.

Hamer
Theo James zei dat hij tegen de visagist op de set had gezegd: 'Ik wil dat het niet afleidt. Hij moet een gewone afmeting hebben". James grapte dat hij vervolgens verrast was om een prothese te zien die op een 'hamer' leek toen hij op de set aankwam. "Ik bedoel, het is groter dan dat. Het is alsof ze het van een ezel in het veld hebben gestolen.'Het ding is gigantisch…"

Prothese
"De waarheid was, je gaat op deze dingen in en je hebt een gesprek met de regisseur en de producenten, en zij zeggen: OK, hiervoor gaan we een prothese gebruiken, we gaan iets gebruiken. Het is een plas-plasprothese".

Met een "Godzijdank! Wauw. Dat geeft zoveel mannen een goed gevoel op dit moment", sloot Jimmy Fallon het gesprek af.

Kijk The White Lotus op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een favoriet 'Game of Thrones'-personage in spin-off Jon Snow?
Series / Nieuws

Nog een favoriet 'Game of Thrones'-personage in spin-off Jon Snow?

John Bradley staat positief tegenover een terugkeer als Samwell Tarly in spin-off 'Game of Thrones'.

We weten dat Kit Harrington bezig is met zijn eigen Game of Thrones spin-off, waarin hij opnieuw serie-lieveling Jon Snow zal spelen. We zijn natuurlijk erg benieuwd welke favoriete personages nog meer terugkeren.

Samwell Tarly mee?
Niets is nog zeker maar in een recentelijk interview met Digital Spy gaf John Bradley (die Snow zijn goede vriend Samwell Tarly speelde) aan dat de hele cast momenteel een pauze heeft en nieuwe gebieden verkent, maar dat hij in de toekomst zeker niets uitsluit.

Quote Bradley
Tot nu toe heeft hij met niemand gesproken over het Game of Thrones vervolg maar hij zei: "als iemand een script mijn kant op wil sturen, zou ik het graag willen lezen".

Emilia Clarke
Deze woorden van Bradley klinken een stuk positiever dan de woorden die Emilia Clarke (zij speelt Daenerys Targaryen) eerder sprak. Ook zij gaf aan bekend te zijn met deze spin-off van Jon Snow maar ze gaf aan dat er geen kans was dat zij hier nog in zou verschijnen, hetgeen gezien de afloop van Danerys Targaryen ook heel logisch lijkt.

Bekijk op instagram


Kijk Game of Thrones op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer voor bloederige 'The Boys' spin-off 'Gen V'
Series / Nieuws

Eerste trailer voor bloederige 'The Boys' spin-off 'Gen V'

'The Boys' spin-off belooft een bloederige wereld vol jonge superhelden

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zet een groep jonge mensen met superkrachten bij elkaar in een school en je krijgt geheid rommel. En als je dat in het universum van hitserie The Boys doet, is een hoop bloed gegarandeerd!

Bloederiger dan The Boys
De superheldenserie The Boys mag dan bekend staan om zijn bloederige en soms schokkende scènes, spin-off Gen V lijkt de serie in dit alles te willen overtreffen. De nieuwe trailer geeft al een aardig voorproefje hiervan!

Eerste blik
Gen V zal een show zijn over jonge superhelden op een college campus. De serie zal qua tijdlijn ongeveer gelijk lopen aan The Boys seizoen 3. Hierdoor is er kans op bekende gezichten!

Zo zal Vought-president Ashley (Colby Minifie) te zien zijn, samen met Adam (P. J. Byrne), de Dawn of the Seven regisseur en Ashleys minnaar. Ook komt de supersnelle A-Train (Jessie T. Usher) in de trailer voorbij.
Bekijk op instagram

Nieuwe cast
Maar in het spotlicht staat vooral de nieuwe cast, waaronder Jaz Sinclair (The Chilling Adventures of Sabrina), die al enige ervaring heeft met het The Boys universum. Lizzie Broadway, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Maddie Philips en anderen zullen ook te zien zijn in dit spannende eerste seizoen.

Gen V zal in, net als het vierde seizoen van The Boys, in 2023 te zien zijn op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het laatste seizoen van 'Riverdale' lijkt iets minder bizar te worden
Series / Nieuws

Het laatste seizoen van 'Riverdale' lijkt iets minder bizar te worden

Madelaine Petsch doet een boekje open over het zevende seizoen van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Riverdale seizoen 7 wordt niet zo gek of bizar als de vorige seizoenen, als we één ster mogen geloven. Fans van de unieke tienerdrama verwachten het onverwachte van Riverdale, of het nu gaat om horrorachtige uitweidingen of alternatieve realiteiten die nooit netjes worden uitgelegd.

Maar in de finale van seizoen 6 heeft de serie zichzelf misschien wel overtroffen: in een poging de stad te redden en Bailey's Comet te vernietigen, zet Cheryl haar krachten in. Maar als gevolg daarvan worden de personages naar de jaren vijftig gestuurd en lijkt alleen Jughead zich te herinneren wat er is gebeurd. De bizarre ontwikkeling is een opvallend moment voor Petsch, die Cheryl speelt, maar de fans vragen zich af wat er nu gaat gebeuren.

Wat staat ons te wachten in seizoen 7?
In een gesprek met Variety, ter promotie van de nieuwe kerst romcom Hotel for the Holidays, gaf Petsch ook een update over Riverdale seizoen 7. Ondanks de cliffhanger zei de acteur dat het komende seizoen - het laatste van de serie - meer geaard is en gericht op relaties op een manier die teruggrijpt naar het eerste seizoen.

In een vooruitblik op hoe het laatste seizoen eruit zal zien, heeft Riverdale showrunner Roberto Aguirre-Sacasa gezegd dat de afleveringen deels zullen gaan over het deconstrueren van de mythe dat de jaren '50 een perfecte tijd was en hoe dat niet voor iedereen opgaat. In een ander interview vergeleek de showrunner Riverdale seizoen 7 met Euphoria, maar dan in een ander tijdperk.

Lili Reinhart, die Betty speelt, zei dat de throwback setting verfrissend zou zijn en beloofde dat de fans van het einde zullen genieten. Hoewel ze niet in detail treedt over Riverdale seizoen 7, geldt Petsch' antwoord als een van haar meest openhartige over het afscheid van de serie.

De zes verschenen seizoenen van Riverdale zijn te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zijn deze grote personages in 'Wednesday' nu echt dood?
Series / Nieuws

Zijn deze grote personages in 'Wednesday' nu echt dood?

Er wordt veel gespeculeerd over de schokkende doden die aan het einde van de serie zijn gevallen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De grote wendingen in de finale van seizoen 1 van Wednesday geven schokkende lotgevallen aan directeur Weems en Marilyn Thornhill/Laurel Gates, die enorme gevolgen hebben voor het verhaal. Zullen deze nog teruggedraaid worden?

Gwendoline Christie was een van de grootste namen voor seizoen 1, dus de dood van haar personage kwam als een verrassing. Aangezien Weems de geschiedenis van Jericho's onverdraagzaamheid tegen outcasts en de kostbare realiteit van de aanvallen van het monster op de school lang had gebagatelliseerd, was haar dood ook verlossend.

De dood van directeur Weems voegde een noodzakelijke schokkende laag toe aan het einde van Wednesday seizoen 1, want zij was een van de meer complexe personages in wie zowel Wednesday Addams als het publiek emotioneel betrokken waren.

Grote kans dat Laurel nog leeft
Terwijl Wednesday wraak nam door op Laurel's gezicht te stampen, is haar nemesis misschien niet echt dood aan het einde van het seizoen. Er is niet expliciet onthuld wat er met Laurel is gebeurd nadat ze was gestoken door Eugene's bijen en geschopt door Wednesday, dus haar dubbelzinnige einde wijst waarschijnlijk op de notie dat haar verwondingen hebben geleid tot een ziekenhuisopname voordat ze werd opgesloten.

Bij de meeste bovennatuurlijke shows is een personage niet echt dood tenzij het door de personages wordt bevestigd of het lichaam wordt gezien, wat bij Laurel Gates in Wednesday geen van beide gebeurde.

Vreemde keuze van Netflix
Larissa Weems en Laurel Gates waren allebei personages met integrale rollen in het verhaal van Wednesday seizoen 1 en de geschiedenis van de familie Addams, dus het verlies van beiden zou grote hindernissen opleveren voor het tweede seizoen. Als Gwendoline Christie en Christina Ricci niet terugkeren voor Wednesday seizoen 2 zou dat betekenen dat de Netflix-serie twee van zijn bekendste acteurs verliest.

In seizoen 2 zal Netflix de moeilijke taak krijgen om acteurs te werven die net zo meeslepend zijn in het spelen van outcast personages.

Het eerste seizoen van Wednesday is te streamen op Netflix



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Officiële trailer 'The Witcher: Blood Origin' vrijgegeven door Netflix
Series / Nieuws

Officiële trailer 'The Witcher: Blood Origin' vrijgegeven door Netflix

Na een aantal teasers komt Netflix nu met de officiële trailer van \'The Witcher\'-spin-off

Na twee seizoenen The Witcher met Henry Cavill komt eind deze maand de spin-off The Witcher: Blood Origin uit. Er zijn al wat teasers en overige informatie uitgebracht maar nu komt Netflix met de eerste officiële trailer.

In de trailer zien we het koninkrijk der elven op het toppunt van hun glorie voordat het overgenomen werd door monsters en mens. In eerdere beelden was al het drietal Scí­an, Éile en Fjall te zien, respectievelijk gespeeld door Michelle Yeoh, Sophia Brown en Laurence O'Fuarain. Ook in de nieuwe trailer staan zij weer in het middelpunt.

Dappere strijders
Tot zover weten we dat Éile en Fjall twee dappere krijgers zijn die vervreemd zijn geraakt van hun Clan en in de loop van de serie met elkaar een band vormen. Scí­an is een meester van het zwaard en de laatste van haar soort. Over de afleveringen wordt het drietal ook nog bijgestaan door vier andere strijders die door actrice Minnie Driver zullen worden aangekondigd.

The Witcher: Blood Origin is een zogenaamde prequelserie. Het speelt zich 1200 jaar af vóór de gebeurtenissen van The Witcher. Het is een verhaal dat verloren is geraakt in de tijd en waarbij het de creatie van de eerste prototype Witcher behandeld. Het is ook in deze tijd dat de wereld van monsters, mensen en elven door de 'Conjunction of Spheres' samensmelten tot één wereld.

Kijk hieronder naar de trailer. Op eerste kerstdag gaat The Witcher: Blood Origin in première op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Extreem veel geweld in 'Yellowjackets' seizoen 2
Series / Nieuws

Extreem veel geweld in 'Yellowjackets' seizoen 2

Sophie Nélisse vertelt dat vooral een bepaalde scène nog nooit vertoond is op TV

Het tweede seizoen van de spannende serie Yellowjackets is onderweg en de thriller komt terug met nog meer intens geweld dan het eerste seizoen. Sophie Nélisse geeft een blik achter de schermen met vooral de belofte dat het er niet vrolijker op word.

In Yellowjackets speelt Sophie Nélisse de rol van de jonge Shauna Shipman. In de mysterieuze en psychologische serie is volgens haar dus al zeker dat er een toename zal zijn van de hoeveelheid geweld. Maar ze staat vooral stil bij één bepaalde aflevering waarbij ze zegt dat men waarschijnlijk nog nooit zoiets op TV heeft gezien.

Let op aflevering zes
In een interview vertelt de actrice er het volgende over: "Er zijn scènes in seizoen 2 die zo grafisch zijn en ik weet nog dat toen we ze deden dat we allemaal elkaar aankeken en dachten wat zijn we in hemelsnaam aan het doen? Je zal naar de scène kijken en het wel begrijpen, maar ik denk niet dat het een scène is die men ooit op TV gezien heeft."

Ze vervolgt met: "Toen ik het script voor deze betreffende aflevering las weet ik nog dat ik doodsbang werd. Aflevering zes. Het wordt erg intens. Toen ik het las was ik ontzettend enthousiast en daarna moest ik gelijk huilen. Ik sprak mijn psycholoog en vertelde hem dat ik dit niet kan doen, ik ben hier niet goed genoeg voor."

Het is nog even wachten op het tweede seizoen. Yellowjackets is momenteel niet te zien in Nederland maar aangezien de serie van Showtime is zal het hoogstwaarschijnlijk binnenkort te zien zijn op SkyShowtime.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Reviews: 3 films die nu nieuw op Netflix staan
Films / Featured

Reviews: 3 films die nu nieuw op Netflix staan

Een pikante affaire, een losgeslagen fantasiemonster en een warme kerstfilm.

Met drie sterke films heeft Netflx weer nieuwe pareltjes toegevoegd aan hun catalogus. Neem de recensies van de collega's van FilmTotaal hieronder door en ontdek of er iets tussen zit voor jou!

Lady Chatterley's Lover | Netflix
Met deze pikante verfilming van het gelijknamige boek van Britse schrijver D.H. Lawrence weet Netflix weer te scoren, vindt recensent Terence Shea. Hij beloonde het kostuumdrama met 3.5 sterren.

Hij stelde: "Of je het verhaal al kent of niet, dit is een mooie verfilming om te bekijken. Ja, het is ergens gewoon zo'n bouquetreeksromannetje, maar dan wel met driedimensionale personages en diverse maatschappelijke thema's. Het is dichterlijke vrijheid dat je dat mag steken in een erotisch jasje."

Lees de rest van de recensie.

Troll | Netflix
Een losgeslagen trol biedt veel vermaak met een aanzienlijk budget. Toch heeft de Noorse fantasyfilm teveel gebreken, vindt Arjan Welles. Het leverde de sensationele film slechts 2.5 sterren van hem op.

Hij geeft als voorbeeld: "Dat we hier te maken hebben met serieus werk met Hollywoodallure blijkt wel als paleontoloog Nora en haar vader Tobias met elkaar aan het keuvelen zijn en er op de achtergrond in wat een berg stenen lijkt een gigantisch oog opent. De kracht van de verbeelding maakt dan plaats voor een visueel spektakel waar nauwelijks nog rust in komt."

Lees de rest van de recensie.

Angel Falls Christmas | Netflix
Werken tijdens kerstmis wordt keihard afgeschoten in deze warme kerstfilm. Verwacht niet te veel ervan, raadt Terence Shea aan. De wegkijker kreeg van hem 2.5 sterren.

Hij vond: "Verder is het gewoon een televisiefilm: goedkoop ogend, niet al te best acteerwerk, een paar B-sterren in de hoofdrol en grapjes die je mondhoeken niet eens omhoog doen komen. Dus ook niet gemaakt om al te serieus te worden genomen."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Even een opfrisser voor 'His Dark Materials'  seizoen 3: dit is wat je moet weten
Series / Nieuws

Even een opfrisser voor 'His Dark Materials' seizoen 3: dit is wat je moet weten

Even opfrissen: hierna ben je klaar voor het derde seizoen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van His Dark Materials verscheen alweer een tijdje geleden. We zetten de belangrijkste dingen voor het derde seizoen daarom nog even op een rijtje.

De profetie
Misschien wel het belangrijkste in seizoen drie is de profetie van de heksen. Deze kwam aan het einde van seizoen twee aan het licht. Hierdoor gelooft het kwaadaardige Magisterium dat Lyra Belacqua (Dafne Keen) Eva uit de bijbel is.

Ze zal net als Eva verleiding te maken krijgen. Dr. Mary Malone (Simone Kirby) zou hier dan de rol van de slang spelen, terwijl Will Parry (Amir Wilson) haar de goede kant op zou moeten leiden.

Lyra gekidnapped
Het is Mrs. Coulter (Ruth Wilson) die de profetie hoort en haar dochter aan het einde van het seizoen gedrogeerd en wel kidnapt. Is Lyra veilig bij Mrs. Coulter? Of heeft die haar eigen plannen? Met dit personage weet je het nooit helemaal zeker.

Will Parry
Met de dood van zijn vader wordt Will de eigenaar van de Æsahættr, het Subtiele Mes. Dit mes kan door alles heen snijden en dus ook het weefsel van het universum. Met zijn laatste adem vertelt John Parry (Stanislaus Grumman) dat het mes naar Lord Asriel (James McAVoy) moet, als wapen in de oorlog.

Lee Scoresby en Roger
Lee Scoresby's (Lin-Manuel Miranda) dood was één van de meest emotionele scènes in het tweede seizoen. Hij gaf zijn leven voor Lyra.

In de aftiteling van seizoen twee zit zien we Roger, Lyra's oudste vriend. Roger ging dood in het eerste seizoen. Is er een mogelijkheid dat Lee Scoresby ook nog een rol te vervullen heeft in de grote finale?
Bekijk op instagram

Het derde en laatste seizoen van His Dark Materials is vanaf maandag vijf december te zien op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het is alweer afgelopen voor  de HBO-serie 'Los Espookys' na slechts 2 seizoenen
Series / Nieuws

Het is alweer afgelopen voor de HBO-serie 'Los Espookys' na slechts 2 seizoenen

HBO laat weten dat er geen derde seizoen gepland staat voor de horrorserie ... Jammer!

De horrorserie Los Espookys is na twee seizoenen geannuleerd door HBO.

Dat nieuws wist Variety zaterdag te bevestigen.

Los Espookys
In de horrorserie die dit jaar een tweede seizoen kreeg, speelden Ana Fabrega, Julio Torres, Cassandra Ciangherotti, Bernardo Velasco en Fred Armisen.

In de serie verandert een groep vrienden in Mexico-Stad hun liefde voor horrorfilms in een bedrijf door enge situaties te verzinnen en mensen te laten geloven dat ze echt zijn.

Het eerste seizoen van de serie kwam oorspronkelijk uit in 2019. Door corona en de diverse lockdowns werd het tweede seizoen pas gelanceerd in september 2022.

Reactie HBO
In een reactie laat HBO aan Variety de weten dat de serie inderdaad geannuleerd wordt. "We zijn heel blij dat we het unieke en hilarische tweede seizoen van Los Espookys eindelijk aan de kijkers hebben kunnen leveren. Dat is meer dan drie jaar na de première van de serie, als gevolg van pandemische vertragingen."

Ze bedanken Julio, Ana en Fred voor de fantasierijke en bizarre wereld die ze hebben gecreëerd. "Maar we plannen momenteel geen derde seizoen. Wel willen we graag in de toekomst met deze cast en crew werken."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 2 van 'Gossip Girl'-reboot is een stuk boosaardiger
Series / Nieuws

Seizoen 2 van 'Gossip Girl'-reboot is een stuk boosaardiger

In seizoen 2 van HBO's 'Gossip Girl' kunnen we nog meer drama verwachten dan voorheen.

De eerste twee afleveringen van seizoen 2 van Gossip Girl zijn vanaf 1 december te streamen op HBO Max. De acteurs uit de serie vertellen alvast wat we van de rest van dit nieuwe seizoen kunnen verwachten.

Het eerste seizoen van de Gossip Girl-reboot van HBO verscheen in 2021. De serie trok enorm veel kijkers. In het weekend na zijn release werd de reboot zelfs de meest bekeken originele HBO Max serie tot dan toe. Dat was uiteraard reden genoeg om een tweede seizoen te bevestigen.

Groter, slechter en gemener
Tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter vertelde het team van de serie wat kijkers kunnen verwachten in seizoen 2. Grace Duah, die het favoriete personage Shan speelt, onthulde dat er alleen nog maar meer drama te zien zal zijn in dit nieuwe seizoen:

"Dit seizoen is groter, slechter, maar het is gemeen", zei ze. "Ik denk dat jullie daarom op jullie stoelen zitten, ik denk dat daarom miljoenen mensen thuis op hun stoelen zitten. Ze willen dat mensen gemeen zijn. En dat ga je zien, en daarom ga je tot eind januari elke donderdag afstemmen".

De eerste twee afleveringen van Gossip Girl zijn te bekijken op HBO Max. Iedere donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.