search
Reviews: 3 films die nu nieuw op Netflix staan
Films / Featured

Reviews: 3 films die nu nieuw op Netflix staan

Een pikante affaire, een losgeslagen fantasiemonster en een warme kerstfilm.

Met drie sterke films heeft Netflx weer nieuwe pareltjes toegevoegd aan hun catalogus. Neem de recensies van de collega's van FilmTotaal hieronder door en ontdek of er iets tussen zit voor jou!

Lady Chatterley's Lover | Netflix
Met deze pikante verfilming van het gelijknamige boek van Britse schrijver D.H. Lawrence weet Netflix weer te scoren, vindt recensent Terence Shea. Hij beloonde het kostuumdrama met 3.5 sterren.

Hij stelde: "Of je het verhaal al kent of niet, dit is een mooie verfilming om te bekijken. Ja, het is ergens gewoon zo'n bouquetreeksromannetje, maar dan wel met driedimensionale personages en diverse maatschappelijke thema's. Het is dichterlijke vrijheid dat je dat mag steken in een erotisch jasje."

Lees de rest van de recensie.

Troll | Netflix
Een losgeslagen trol biedt veel vermaak met een aanzienlijk budget. Toch heeft de Noorse fantasyfilm teveel gebreken, vindt Arjan Welles. Het leverde de sensationele film slechts 2.5 sterren van hem op.

Hij geeft als voorbeeld: "Dat we hier te maken hebben met serieus werk met Hollywoodallure blijkt wel als paleontoloog Nora en haar vader Tobias met elkaar aan het keuvelen zijn en er op de achtergrond in wat een berg stenen lijkt een gigantisch oog opent. De kracht van de verbeelding maakt dan plaats voor een visueel spektakel waar nauwelijks nog rust in komt."

Lees de rest van de recensie.

Angel Falls Christmas | Netflix
Werken tijdens kerstmis wordt keihard afgeschoten in deze warme kerstfilm. Verwacht niet te veel ervan, raadt Terence Shea aan. De wegkijker kreeg van hem 2.5 sterren.

Hij vond: "Verder is het gewoon een televisiefilm: goedkoop ogend, niet al te best acteerwerk, een paar B-sterren in de hoofdrol en grapjes die je mondhoeken niet eens omhoog doen komen. Dus ook niet gemaakt om al te serieus te worden genomen."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen