search
Acteur uit 'Ms. Marvel' wordt beschuldigd van seksuele intimidatie

Acteur uit 'Ms. Marvel' wordt beschuldigd van seksuele intimidatie

'Ms. Marvel' acteur Mohan Kapur beschuldigd van serieuze seksuele intimidatie

Daan Kusen
Waarschuwing vooraf: dit artikel bespreekt beschuldigingen van seksuele intimidatie van een minderjarige.

Slecht nieuws voor de Disney+ serie Ms. Marvel. Acteur Mohan Kapur, die de Marvel-kijkers leerden kennen als Yusuf Khan, is beschuldigd van serieuze seksuele intimidatie.

Schok
Kapur was een grote hit bij de Ms. Marvel-kijker als Kamala Khan's vader. Daarom komen deze beschuldigingen ook als een grote schok. Zeker met The Marvels in het vooruitzicht.

De beschuldigingen
Een vijftienjarig meisje beschuldigde de acteur in een serie tweets van onder andere, het sturen van foto's van zijn geslacht, grooming en seksuele intimidatie, zoals het vragen om naaktfoto's.

Dit alles begon toen het meisje veertien jaar was. Ze kwam in contact met de vrouw van Kapur, een actrice waar ze fan van was.

"Ik respecteerde ze bijna als een tweede paar ouders," vertelt het meisje, dat alleen bekend is als @Nayaaaax3 (Profiel afgeschermd), in een serie tweets.

Dickpics
"Toen ik vijftien was stuurde Kapur me foto's van zijn geslacht. Achteraf verontschuldigde hij zich aan een stuk door, hij was depressief... Ik vergaf het hem. Maar daarna ging hij verder met zijn intimidatie." schrijft ze.

Gaslighting
Ook schrijft de 15-jarige dat Kapur aan gaslighting deed om haar naaktfoto's te laten sturen. Hier zou de acteur het vertrouwen van het meisje onder druk zetten.

"De laatste keer dat ik Kapur sprak was in 2020. Ik was depressief en ik was aan het huilen. Ik kon er echt niet meer tegen. Ik hoopte dat hij zou zeggen dat het hem speet, dat hij begreep wat voor trauma hij had aangericht."

In plaats daarvan stuurde de acteur aan op naaktbeelden van de tiener, als excuus om zo zijn vertrouwen terug te winnen.

De toekomst
Op dit moment is er geen rechtszaak aangespannen tegen Mohan Kapur. Zijn social media profielen zijn kort na de beschuldigingen op slot gegaan en de acteur heeft nog geen commentaar gegeven.

Kapur is bevestigd om terug te keren als Yusuf Khan in The Marvels. Wat daar nu mee gaat gebeuren is nog onzeker.

Aanbevolen artikelen