Theo James stelt mannen gerust, geslachtsdeel in 'The White Lotus' blijkt nep

Geslachtsdeel in 'The White Lotus' blijkt hulpstuk

Theo James geeft toe dat het niet zijn klokkenspel is dat je ziet in 'The White Lotus' seizoen 2.

Bas de Kramer, 4 december 2022 12:22

In het tweede seizoen van The White Lotus zit een scène waarbij acteur Theo James het toilet bezoekt in de hotelkamer terwijl Aubrey Plaza dit allemaal gewoon kan zien.
The Tonight Show
In The Tonight Show van Jimmy Fallon gingen de acteur en de presentator hier dieper op in. Fans waren benieuwd of dit nu zijn echte klokkenspel was of niet. TIjdens de The Tonight Show gaf Theo James aan dat het hier een prothetisch hulpstuk betreft en dat wij dus niet zijn echte klokkenspel zagen bungelen.

Hamer
Theo James zei dat hij tegen de visagist op de set had gezegd: 'Ik wil dat het niet afleidt. Hij moet een gewone afmeting hebben". James grapte dat hij vervolgens verrast was om een prothese te zien die op een 'hamer' leek toen hij op de set aankwam. "Ik bedoel, het is groter dan dat. Het is alsof ze het van een ezel in het veld hebben gestolen.'Het ding is gigantisch…"

Prothese
"De waarheid was, je gaat op deze dingen in en je hebt een gesprek met de regisseur en de producenten, en zij zeggen: OK, hiervoor gaan we een prothese gebruiken, we gaan iets gebruiken. Het is een plas-plasprothese".

Met een "Godzijdank! Wauw. Dat geeft zoveel mannen een goed gevoel op dit moment", sloot Jimmy Fallon het gesprek af.

Kijk The White Lotus op HBO Max.


Bron: Daily Mail

Lees meer over: The White Lotus, Jimmy Fallon, Theo James

Populair nieuws