Spannende beelden uit 'Tom Clancy's Jack Ryan' met John Krasinski

Spannende beelden uit 'Tom Clancy's Jack Ryan'

Het derde seizoen van 'Tom Clancy's Jack Ryan' verschijnt bijna op Amazon Prime, dus is er alvast een scène gedeeld.

Nina Beerendonk, 5 december 2022 16:05

Amazon Prime komt binnenkort met het derde seizoen van de Amerikaanse actieserie Tom Clancy's Jack Ryan. Op YouTube heeft de streamingdienst alvast een scène uit het nieuwe seizoen gepost.
Het eerste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan kwam uit in 2018. Hierin volgen we CIA-analist Jack Ryan terwijl hij het veld ingaat nadat hij een reeks dubieuze bankoverschrijvingen heeft ontdekt, die worden uitgevoerd door een islamitische extremist. In het tweede seizoen, dat in 2019 uitkwam, bevindt Jack zich midden in een politieke oorlogsvoering in een corrupt Venezuela.

Jack is in gevaar
In de serie zien we John Krasinski als Jack Ryan en Wendell Pierce als zijn baas James Greer. In het nieuwe seizoen komen hier onder andere Betty Gabriel als Elizabeth Wright en James Cosmo als Luca bij.

In de scène die Amazon heeft gedeeld zien we hoe James Greer en Elizabeth Wright een meningsverschil hebben met Jack Ryan. Ook blijkt dat zijn band met hen aan een zijden draadje hangt…

Het derde seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan is vanaf 21 december te zien op Amazon Prime. Hieronder kun je de scène zelf bekijken.

Bron: YouTube

Lees meer over: Tom Clancys Jack Ryan, Jack Ryan, John Krasinski, Amazon Prime

Populair nieuws