search
Knotsgekke trailer voor 'Alice in Borderland' seizoen 2
Series / Nieuws

Knotsgekke trailer voor 'Alice in Borderland' seizoen 2

Het tweede seizoen lijkt een groot spektakel te worden in de nieuwe trailer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als je houdt van anime, bizarre dystopieën of spelshows waarin de dood een rol speelt, dan is er goed nieuws! Alice in Borderland seizoen 2 komt op 22 december 2022 naar Netflix, en de streamingdienst heeft de trailer gereleased.

De Japanse serie volgt een verveelde jongeman genaamd Arisu en een vrouw met wie hij samenwerkt, Usagi , terwijl ze zich een weg banen door een reeks gewelddadige games in een dystopische futuristische versie van Tokio.

Het ontbreekt de serie nooit aan ietwat ranzige scenes; Hoai-Tran Bui beschreef het eerste seizoen als een combinatie van Battle Royale en Saw. Sommigen vinden het zelfs een tandje erger dan Squid Game.

Een veelbelovend tweede seizoen
Op basis van de Alice in Borderland seizoen 2 trailer, lijkt het erop dat de serie Arisu en Usagi zal volgen terwijl ze een nieuwe reeks spellen moeten ondergaan, ver weg van hun eigen wereld. Zullen ze ooit kunnen terugkeren naar het Tokyo waar ze vandaan komen, of zijn ze gedoemd om deze dodelijke spellen voor altijd te spelen?

Het ziet ernaar uit dat de spellen nog groter en gekker worden dan in het eerste seizoen, met geheel nieuwe spelers waar de helden tegen moeten vechten. De overlevende castleden van seizoen 1 zijn terug, maar we krijgen slechts korte beelden van hen te zien, dus het is moeilijk om precies te zeggen wat ze van plan zijn.

De trailer is hieronder te zien:



Het eerste seizoen is te streamen op Netflix



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen