search
3 ijzersterke horrorseries op Netflix om flink van te griezelen
Series / Netflix Kijktip

3 ijzersterke horrorseries op Netflix om flink van te griezelen

Hongerig voor meer griezelverhalen na 'Wednesday'? Met deze 3 series huiver je nog even door.

Deze 3 vette horrorseries bij Netflix wil je zeker gezien hebben als je Wednesday geweldig vond! Kijk snel welke jij vanavond op gaat zetten!

Midnight Mass | Netflix | 7 afleveringen
De kijker volgt het enge verhaal, dat is bedacht door Mike Flanagan, van een kleine, geïsoleerde eilandgemeenschap. Hun verdeeldheid wordt versterkt door de terugkeer van een in ongenade gevallen jongeman en de komst van een charismatische priester.

Wanneer de verschijning van pater Paul op Crockett Island samenvalt met onverklaarbare en schijnbaar onnatuurlijke gebeurtenissen, zoeken de bewoners hun heil in het geloof. Maar vallen zij nog wel te redden?



Hellbound | Netflix | 6 afleveringen
In de Zuid-Koreaanse serie Hellbound landen buitenaardse wezens op aarde, die uit het niets verschijnen om personen tot de hel te veroordelen. Deze bovennatuurlijke gebeurtenissen veroorzaken grote chaos en zorgen ervoor dat de religieuze groepering De Nieuwe Waarheid aan invloed wint.

Een aantal mensen wordt echter achterdochtig over deze organisatie en de invasie. Ze beginnen een onderzoek naar de betrokkenheid van De Nieuwe Waarheid bij de mysterieuze gebeurtenissen, en komen misschien meer te weten dan goed voor hen is…



The Haunting of Bly Manor | Netflix | 9 afleveringen
Ook deze serie is ontsprongen aan het brein van Mike Flanagan, en verhaalt over een jonge vrouw die een baan krijgt als nanny. Ze moet zorgen voor twee jonge kinderen in een landhuis, maar daar ontdekt ze zaken die niet zijn wat ze lijken.

De nanny legt een grimmig verleden bloot, en moet in dit proces alles te werk stellen om degenen van wie ze het meest houdt te redden voordat het te laat is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen