Teleurstellend nieuws 'Stranger Things': nog lang wachten op seizoen 5

Hoe lang nog wachten op einde 'Stranger Things'?

Uit een aantal interviews blijkt dat we nog wel even moeten wachten op het 5e seizoen van 'Stranger Things'.

Bas de Kramer, 6 december 2022 10:58

Er zijn momenteel de nodige series waarbij er net een seizoen is afgerond en we inmiddels aan het lange wachten voor het volgende seizoen zijn begonnen. Dit geldt helaas niet alleen voor bijvoorbeeld House of the Dragon en Rings of Power, maar ook voor Stranger Things.
De opnames voor het vijfde seizoen zullen in mei 2023 beginnen, hetgeen betekent dat we hoogstwaarschijnlijk tot in 2024 moeten wachten, voordat we van het vijfde en laatste seizoen kunnen genieten.

Quote David Harbour
David Harbour (speelt Jim Hopper in de serie) hierover: "Ik denk dat we volgend jaar opnames zullen maken. Ze zijn dit jaar klaar met schrijven, en ze moeten zich voorbereiden en zo, dus hopelijk zal het 2023 zijn. Ik denk dat dat het plan is. Dus dan zou de serie waarschijnlijk medio 2024 uitkomen, op basis van eerdere ervaringen."

Quote Duffer broers
Het filmen van het vijfde seizoen zal wederom plaatsvinden in Atlanta. In een interview met Collider zeiden de gebroeders Duffer over het laatste nog op te nemen seizoen: "Seizoen 5 begint gelijk in sneltreinvaart. Er is geen langzame aanloop. Er is geen tijd. Niet is meer normaal, na vier seizoenen. We gaan gewoon op topsnelheid vanaf het begin."

Kijk 'Stranger Things' op Netflix.


Bron: GQ Magazine

Lees meer over: millie bobby brown, netflix, stranger things

Populair nieuws