De monsterserie 'Dahmer' bereikt een enorme mijlpaal voor Netflix

Veel werd er al gezegd over de serie maar nu drukken de cijfers de populariteit ook uit.

Glenn Walsh, 7 december 2022 23:05

Na het immense succes van Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story was het niet vreemd om de serie tussen de meest succesvolle Netflix-series te plaatsen. Recente cijfers laten zien dat het niet zomaar populair was, maar zelfs in de top drie beste series ooit beland.
De serie is namelijk de derde ooit die de grens van één miljard kijkuren gepasseerd is. Binnen 60 dagen heeft de Netflix-hit de grens weten te passeren en sluit zich daarmee aan bij twee andere series die dit hebben bereikt, namelijk Squid Game en het vierde seizoen van Stranger Things.

Ryan Murphy scoort voor Netflix
De serie over het leven van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer werd gecreëerd door Ryan Murphy, die eerder het veelbekeken American Horror Story maakte. Wegens het succes van de serie sloot Netflix een deal met Murphy voor nog eens twee hoofdstukken uit de Monster reeks, met elk een eigen hoofdpersoon.

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story is samen met Stranger Things 4 de meest succesvolle Engelstalige serie op Netflix. Beiden houden ze echter nog één serie voor hun. De Koreaanse megahit Squid Game blijft de meest populaire serie aller tijden met inmiddels meer dan 1,65 miljard gekeken uren.Genoeg te kijken op de streamingdienst dus. Kijk alle afleveringen van Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story, Stranger Things en Squid Game op Netflix.

Bron: Deadline

Lees meer over: Dahmer, Monster, The Jeffrey Dahmer Story, Squid Game, Stranger Things, Ryan Murphy, Netflix

Populair nieuws