search
Veelbelovende reünie van Nickelodeon-serie 'Ned's Survivalgids'
Series / Nieuws

Veelbelovende reünie van Nickelodeon-serie 'Ned's Survivalgids'

Ben je klaar voor jouw dagelijkse nostalgiebom met deze Nickelodeon-reünie?

De meeste kinderen uit de jaren 2000 konden er op Nickelodeon niet omheen: Ned's Survivalgids, ook wel bekend als Ned's Declassified: School Survival Guide. Allemaal hebben we er wel iets uit opgestoken om de middelbare school te overleven. En nu blijkt dat de acteurs de tijd erna ook hebben overleefd in een grappige TikTok-video!

Afgelopen zomer werden de eerste twee seizoenen van de serie uitgebracht op Netflix, wat weer heeft geleid tot een opleving van de sitcom uit 2004. De laatste aflevering van de serie kwam meer dan vijftien jaar geleden uit, en sindsdien zijn de acteurs dan ook flink veranderd!

Meer dan een reünie?
Devon Werkheiser, Daniel Curtis Lee en Jennifer Shaw zijn allemaal volwassen geworden! In de virale video zijn de drie jeugdvrienden weer samengekomen in een studio. Bekijk de grappige video gauw hieronder:

@lindsey.shawsters #fyp #nedsdeclassified @Devon Werkheiser @daniel lee #nedsdeclassifiedpod ♬ original sound - robin buckley's gf - alba baptista's wife


In de video, die al op meer dan 8,6 miljoen views mag rekenen, onthult Shaw een logo met de tekst "Ned's Declassified Podcast Survival Guide." Is dit misschien een voorproefje van een podcastserie of een eenmalige special? Is het mogelijk dat de cast bijeenkwam om te praten over hun tijd in de show -- of misschien tips te delen over hoe volwassen te worden?

De tijd zal het leren. Helaas is Ned's Survivalgids enkel beschikbaar bij Netflix in de VS, dus voor het herkijken zullen wij nog even moeten wachten!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen