search
'Wednesday' behoort nu al bij de meest populaire series op Netflix aller tijden
Series / Nieuws

'Wednesday' behoort nu al bij de meest populaire series op Netflix aller tijden

Wednesday Addams heeft niet lang nodig gehad om zich bij de groten te scharen.

Netflix heeft weer een hit te pakken met Tim Burton's Wednesday. De serie staat nog maar net twee weken op Netflix en weet zich nu al naast de grote series Stranger Things, Squid Game en Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story te plaatsen. Er wordt namelijk massaal naar Wednesday gekeken.

Gister werd al bekend dat de serie over moordenaar en kannibaal Jeffrey Dahmer zich bij het lijstje van meest bekeken series kan toevoegen maar Wednesday komt er in sneltreinvaart achteraan. Netflix geeft op basis van gekeken uren naar een serie aan hoe populair een serie is.

Bijna de miljard voorbij
De series weten een bepaalde status te halen als er binnen 60 dagen meer dan één miljard uren naar een serie gekeken wordt. Squid Game, Stranger Things en de Dahmer serie hebben deze status dus bereikt. Wednesday is nog maar net uit en er is nu al meer dan 752,52 miljoen uren naar gekeken. De miljard voorbij is maar een kwestie van tijd.

Actrice Jenna Ortega speelt de hoofdrol als Wednesday Addams in de serie over haar leven als een student van de Nevermore Academy. Op deze school probeert ze haar gaven te verbeteren, een monsterachtige moordpartij te voorkomen en een mysterie te ontrafelen waar haar ouders 25 jaar geleden mee te maken hadden.

Kijk als vele anderen ook naar de nieuwe hitserie Wednesday op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen