Betrokken journalist "getraumatiseerd" door Netflix-docu 'Harry & Meghan'

Nadat hij zichzelf eerder grof had geuit over het duo, krijgt hij nu een koekje van eigen deeg.

Mitchell van Vuren, 07-12-2022 06:39

De nieuwe Netflix-documentaire Harry & Meghan komt bijna uit bij Netflix, maar kan nu al rekenen op ophef in de media. Britse journalist Piers Morgan houdt zich niet in en zegt "getraumatiseerd" te zijn door het hele gebeuren.
Verteld vanuit het perspectief van prins Harry en Meghan Markle, die beiden de serie produceren, heeft de documentaire nu al voor veel opschudding gezorgd. Recent kwam de trailer uit, waari Harry de relatie met de pers vergelijkt met die van zijn overleden moeder, prinses Diana.

Piers Morgan reageert nu op de trailer, die ook een soundbite uit zijn talkshow Piers Morgan Uncensored bevat op een weinig charmante manier. Het fragment wordt namelijk ingezet als voorbeeld van media-inmenging in de hele affaire.Piers over de documentaire Harry & Meghan
Morgan tweette over de trailer het volgende: "BREAKING: Princess Pinocchio & Prince Hypocrite gebruiken mijn stem om hun afschuwelijke nieuwe serie aan te prijzen. Ik ben getraumatiseerd door deze uitbuiting."

Morgan zei eerder al laatdunkend over Prins Harry dat hij bezig is met "het voeren van een meedogenloze oorlog tegen zijn eigen familie" en noemde de royal een "misleidende verwende gemanipuleerde snotaap". Kortom, voldoende schandalen en achterklap in aankomst met dit nieuwe mediaspektakel rondom het Britse koningshuis. Vanaf 8 december te vinden bij Netflix!


Bron: Indiewire

Lees meer over: harry and meghan, piers morgan, netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam