search
HBO Max is klaar met eigen naam, verandert het mogelijk naar 'Max'
Series / Streaming-diensten

HBO Max is klaar met eigen naam, verandert het mogelijk naar 'Max'

Na de fusering met Discovery+ heeft het platform een kleine identiteitscrisis.

De streamingdienst van Warner. Bros heeft ondertussen een bekende naam verkregen in bijna elk huishouden: HBO Max. Maar na de fusering tussen Warner Bros. en Discovery wordt er getwijfeld of de naam nog wel gepast is. Het nieuwe voorstel: Max!

Dat er een geüpdatet versie aankomt van HBO Max is oud nieuws. In augustus maakte Warner Bros. Discovery al bekend dat ze een nieuw platform gaan lanceren in de plaats van HBO Max. Daarmee wordt de fusering tussen HBO Max en Discovery+ definitief.

De verwachting is dat het platform in 2023 online zal komen, maar waar men nog twijfels over heeft is de nieuwe naam van de twee gecombineerde platformen.

Een nieuwe naam voor een nieuw platform
Aan de Amerikaanse nieuwszender CNBC vertelden interne bronnen van het bedrijf dat er werd onderzocht of de naam Max gebruikt mocht worden als nieuwe merknaam. Daarom staat het definitieve gebruik van deze naam ook nog niet vast.

Op dit moment wordt Max nog niet gebruikt binnen Warner Bros. Discovery, stellen de bron. De codenaam BEAM wordt voor de zekerheid gebruikt binnen het bedrijf zelf totdat het onderzoek voltooid is. Wanneer de officiële naam bekend zal worden gemaakt, blijft voor nu in het midden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen