search
Liefhebber van ingewikkelde tv-series? Deze 3 populaire series hebben een complex plot
Series / Featured

Liefhebber van ingewikkelde tv-series? Deze 3 populaire series hebben een complex plot

Een overzicht van populaire tv-series die complex in elkaar zitten

Heb je zin om een populaire serie te kijken, die toch best ingewikkeld is? Wij sommen hier drie populaire series op die toch best moeilijke verhaallijnen hebben.

Lost
Het populaire scifi-drama Lost had een behoorlijk ingewikkeld plot. De serie volgt een groep overlevenden van een vliegtuigcrash die zijn gestrand op een mysterieus eiland vol vreemde gebeurtenissen en bovennatuurlijke elementen. Het plot is complex en evolueert voortdurend, met meerdere tijdlijnen en achtergrondverhalen van personages die met elkaar verweven zijn om een puzzel te creëren waar kijkers zes seizoenen lang naar gissen. Ook worden bepaalde verhaallijnen überhaupt niet opgelost, waardoor de kijker met veel vragen achterblijft.

Mr. Robot
Een ander moeilijk plot is te zien in de psychologische thriller Mr. Robot. De serie volgt een jonge programmeur genaamd Elliot die betrokken raakt bij een geheime hackergroep en hun plan om een corrupt bedrijf neer te halen. Het plot is gelaagd en complex, met meerdere wendingen die kijkers blijvend laten raden naar hoe het nu allemaal in elkaar steekt.

Kijk hier naar Mr. Robot

Game of Thrones
Ten slotte heeft Game of Thrones een ingewikkeld plot. Een zeer uitgestrekte wereld en een zeer grote cast. De serie volgt verschillende families terwijl ze vechten om de IJzeren Troon, met politieke intriges en schokkende plotwendingen bij welhaast iedere aflevering. De enorme schaal van het verhaal en het ingewikkelde plot maken het een uitdaging om te volgen.

Wat ingewikkeldere verhaallijnen kunnen soms wat taai zijn, maar worden uiteindelijk vaak juist goed gewaardeerd door de kijkers.

Aanbevolen artikelen