Geweldige hitserie vanaf nu volledig te streamen bij Prime Video

Geweldige hitserie vanaf nu volledig te streamen

In totaal verschenen er zeven seizoenen die nu allemaal te streamen zijn...

Geoffrey Ketels, 8 december 2022 13:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van de serie Cold Case verscheen alweer in het jaar 2003. Door de jaren heen heeft ze heel wat kijkers aan zich weten te binden. Ondertussen zijn alle seizoenen van deze reeks te streamen op Prime Video.
Groot was de verbazing onder fans van de reeks toen in 2010 bekend werd gemaakt dat er uiteindelijk geen achtste seizoen meer zou verschijnen van de populaire serie. Ook op vandaag wordt ze nog steeds algemeen gewaardeerd. Op IMDB kan de reeks bijvoorbeeld rekenen op een score van 7,6/10.

Prime Video
Om mensen die deze geweldige serie nog niet hebben gezien de kans te geven om daar verandering in te brengen heeft Prime Video er nu voor gekozen om alle zeven de seizoenen toe te voegen aan haar platform.

Bovenstaande zorgt ervoor dat de abonnees van deze streamingdienst vanaf nu kennis kunnen maken met detective Lilly Rush (gespeeld door Kathryn Morris). Zij werkt bij de politie van Philadelphia en is aangesteld om oude misdaden op te lossen. Hiervoor kan ze uiteraard ook rekenen op de kennis en hulp van haar team.

Heb jij Cold Case nog nooit eerder gezien, maar ben je wel te vinden voor een leuke politie- / detectiveserie? Dan is het zeker de moeite waard om deze reeks even te gaan bekijken. Dat is in ieder geval vanaf nu mogelijk op Prime Video.

Lees meer over: Cold Case, serie, series, Prime Video

Informatie over de serie: Cold Case

Populair nieuws