Dit is dé uitspraak uit 'The Big Bang Theory'-ster waar de fans echt dol op zijn

Hij had wel meerdere eigenaardigheden maar deze uitspraak vonden fans het leukst.

Glenn Walsh, 09-12-2022 07:49

Het meest populaire personage uit The Big Bang Theory is waarschijnlijk wel die van Sheldon Cooper. Jim Parsons heeft de rol 12 jaar lang gespeeld en weet nu te vertellen wat volgens hem de meest geliefde uitspraak van het personage is bij de fans.
De serie is inmiddels al drie jaar niet meer op de buis maar ten tijde van het laatste seizoen was de populariteit rondom de serie ongekend. Veel fans herinneren zich nog iconische momenten. Parsons zegt over de uitspraak die fans het leukst vonden: "Het waren voornamelijk die met het B-woord.". Hij refereert hier natuurlijk naar het woord "Bazinga".

Trekjes passend bij het karakter
Sheldon kwam eerst met de uitspraak in het tweede seizoen van The Big Bang Theory en het werd af en toe herhaald gedurende de serie. Het werd nooit echt uitgelegd waar dit woord nou vandaan kwam tot Young Sheldon verscheen. Het komt dus van een slagzin van het bedrijf Bazinga Novelty Company en luidt: "Als het grappig is, is het een Bazinga.".

Sindsdien heeft Sheldon het woord geassocieerd met grappige zaken en dus gebruikte hij het om te benadrukken wanneer hij een grap uithaalde. Het was niet de enige tic van Sheldon. Hij had namelijk ook de neiging om te kloppen wat blijkbaar is gestart nadat hij zijn vader betrapte op ontrouw met een andere vrouw.

Kijk nog eens alle afleveringen van The Big Bang Theory op HBO Max.

Bron: The List

Lees meer over: The Big Bang Theory, Sheldon, Jim Parson, Young Sheldon, CBS, HBO Max

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix