search
De echte reden waarom Jim Parsons opstapte bij 'The Big Bang Theory'
Series / Featured

De echte reden waarom Jim Parsons opstapte bij 'The Big Bang Theory'

In een podcast met David Tennant deed Jim Parsons het echte verhaal uit de doeken.

The Big Bang Theory kwam een paar jaar geleden aan haar einde toen Jim Parsons onthulde dat seizoen twaalf zijn laatste seizoen zou worden. Voor zover bekend was de belangrijkste reden dat hij gewoon toe was aan iets nieuws. Tijdens een podcast maakte hij echter de echte reden bekend.

Podcast
Tijdens de podcast David Tennant does a podcast with... maakte hij bekend dat zijn agenda in die tijd helemaal gevuld was met repetities en andere projecten en dat hij op dat moment ook nog eens zijn hond moest laten inslapen terwijl hij geen tijd had om dat verder te verwerken.

Quote Parsons
"Ik zal die wandeling door het park nooit vergeten om mijn hond naar het toilet te laten gaan voordat we een reclame zouden gaan opnemen. Hij zag er gewoon zo slecht uit en ik was zo moe" zei Parsons.

"Todd, mijn man, had zoiets van 'we moeten gaan, we hebben dit gepland, ze passen alles in je schema ...' en ik begon gewoon te huilen. Het maakt me nu nog steeds van streek. Ik had zoiets van 'deze hond gaat dood terwijl ik gewoon weer aan het werk ga, ik voel me zo slecht."

In dezelfde periode gleed Parsons ook nog uit op het podium en brak hij zijn voet.

Vader werd maar 52 jaar
Parsons heeft aangegeven dat het een zware periode voor hem was waarin hij wel een ander perspectief en duidelijkheid over zijn leven kreeg. Parsons gaf aan dat zijn vader eerder op 52-jarige leeftijd was overleden en dat hij zich plotseling realiseerde dat hij zelf 46 jaar zou zijn aan het einde van het twaalfde seizoen.

Hij kwam tot de conclusie dat hij toch echt eens anders moest proberen al had hij op dat moment nog geen idee wat dat zou moeten zijn.Wil je deze momenten nog eens herbeleven? Kijk The Big Bang Theory terug op HBO MaxInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen