search
'Jackass'-ster Bam Margera opgenomen in ziekenhuis met ernstige klachten
Series / Nieuws

'Jackass'-ster Bam Margera opgenomen in ziekenhuis met ernstige klachten

Bam Margera kwakkelt al langere tijd met zowel geestelijke als lichamelijke problemen.

Ster van het eerste uur Bam Margera uit Jackass is opgenomen in het ziekenhuis. Hij kwam in eerste instantie in het ziekenhuis te liggen wegens een ernstige longontsteking maar nu blijkt hij ook nog eens positief getest op Covid-19.

De longontsteking zou worden behandeld maar dit werd behoorlijk belemmert door de opgestoken corona. Hoewel zijn conditie stabiel is licht hij wel op de intensive care aan de beademing. Het is niet de eerste keer dat de maker van Jackass en CKY: Landspeed opgenomen wordt vanwege lichamelijke of geestelijke klachten.

Geregelde gast bij afkickkliniek
Dit jaar alleen al wist Bam Margera geregeld de afkickklinieken te bezoeken. Hij heeft daarvoor wel een programma doorlopen waarbij hij een heel jaar geen drugs of alcohol mocht gebruiken. Dit werd hem door justitie opgelegd maar tijdens zijn bezoek aan een kliniek werd hij vrienden met een advocaat die hem overtuigde hem uit de kliniek te kunnen krijgen.

Onder het mom van de 'Free Bam Movement', enigszins vergelijkbaar met die van Britney Spears, zijn fans en vrienden van Bam bezig geweest hem uit de klinieken te krijgen. Wegens zijn vele problemen met drank en drugs heeft hij helaas ook de opnames van Jackass 4 gemist.

Nostalgie naar vroeger gekregen? Kijk nu de eerste Jackass film op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen