'The Dark Tower' opnieuw in de maak en nu door 'Hill House'-kopman Mike Flanagan

De sets, hoeveelheid series, en nog eens een aantal films staan allemaal op het lijstje.

Glenn Walsh, 10-12-2022 09:13

Wat een ongetwijfelde succesfactor voor Netflix is geweest is wel de samenwerking met schrijver, producent en regisseur Mike Flanagan. Samen met hem zijn kijkers vermaakt met onder andere The Midnight Club en The Haunting of Hill House. Reden genoeg voor Amazon om hem aan boord te krijgen voor The Dark Tower.
Na vele succesvolle producties samen met Netflix gaat Mike Flanagan samen met Trevor Macy aan de slag bij Amazon's Prime Video. Het hoofdproject gaat een verfilming worden van Stephen King's The Dark Tower. Voor Flanagan is het een droom die uitkomt en hij heeft alvast zijn plannen klaar.

Vooral eerste shot in zicht
In een recent interview vertelt Flanagan het volgende: "Ik heb dus de pilot geschreven en we zien de serie als één die minstens vijf seizoenen gaat lopen. Ik heb al zo lang met dit project in mijn hoofd gelopen dus in mijn hersens is al zoveel uitgewerkt. Maar de pilot is klaar en ik ben erg enthousiast over een enorm gedetailleerde opzet voor het eerste seizoen."

Zelfs over het eerste shot heeft hij al nagedacht. Hij zegt hierover: "Ik denk wel meer dan de helft van mijn leven ben ik al bezig hiermee. Dan sluit ik mijn ogen en ik zie het verhaal voor me afspelen. Dat eerste shot wat direct uit de eerste zin van het boek komt. The Gunslinger, ik heb dat beeld al zo lang voor me, daar gaat alles in het eerste shot om draaien."

Wanneer we The Dark Tower kunnen verwachten is nog niet bekend. Wij houden je op de hoogte van alle updates.


Bron: Deadline

Lees meer over: The Dark Tower, Mike Flanagan, Trevor Macy, Netflix, Amazon, Prime Video, Stephen King

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix