search
Nieuwe Netflix-serie pas net online, 93% op Rotten Tomatoes en toch nu al gecanceld
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie pas net online, 93% op Rotten Tomatoes en toch nu al gecanceld

Netflix heeft weer eens besloten een serie te cancellen en wel al na één seizoen.

Netflix heeft weer eens besloten een serie te cancellen en wel al na één seizoen. Het gaat hier om de serie: Half Bad: The Bastard Son and the Devil Himself.

De maker van de serie, Joe Barton (die ook bekend is van ondere andere Giri/Haji en The Lazarus Project kondigde het stoppen van de serie aan op sociale media. De serie ging eind oktober in première en ontvang best lovende kritieken van het publiek.

Quote Twitter
"Helaas, ja, Netflix heeft de serie geannuleerd" schreef Joe Barton op Twitter. "Erg trots op en ik hield echt van de mensen met wie ik het mocht maken. Sorry dat ik het verhaal niet kan afmaken."



Plot
De serie draait om de zestienjarige Nathan Byrne (gespeeld door Jay Lycurgo). Nathan is de zoon van een beruchte heks die verantwoordelijk wordt gehouden voor een dodelijk bloedbad in het verleden. Nathan krijgt het steeds moeilijker om zijn eigen magische vermogens te beheersen in een magische wereld waarin twee groepen tegen elkaar strijden: de Fairborn-heksen en de Blood-heksen.

Cast
Naast Jay Lycurgo speelden in de serie onder andere ook Nadia Parkes, Paul Ready, Isobel Jesper Jones, Karen Connell en Jeska Pike.

Toch nog benieuwd naar het eerste seizoen? Kijk het hier opNetflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen