Alexandra Daddario openhartig over die bekende 'True Detective'-naaktscène

Alexandra Daddario openhartig over naaktscènes

De Amerikaanse actrice kreeg behoorlijk wat reacties na de weinig verhullende aflevering.

Glenn Walsh, 11-12-2022 09:19

Inmiddels is actrice Alexandra Daddario een echte Hollywoodster. Zo speelde ze in blockbusters als Baywatch en San Andreas maar ook is ze te zien in het eerste seizoen van The White Lotus wat haar een Emmynominatie opleverde. Sommige fans herinneren haar ook vast nog van haar rol als Lisa Tragnetti in de serie True Detective.
In de hitserie van HBO speelde Daddario de maitresse van Martin Hart, gespeeld door Woody Harrelson. In de tweede aflevering van het eerste seizoen arriveert Martin Hart bij het huis van Lisa Tragnetti om haar een stel handboeien cadeau te geven. Zij besluit hierop de boeien bij Woody Harrelson's personage om te doen terwijl ze haar kleren uittrekt en hem zijn rechten leest.

Zo zag ze zichzelf nooit
De reacties die ze achteraf kreeg over haar optreden verraste haar. Ze zegt hierover: "Toen True Detective uitkwam en ik naakt in die serie was te zien, ik denk dat het mijn carrière enorm hielp. De telefoon bleef maar gaan en ik heb er wat werk uit gekregen. Maar ik denk dat ik in de tijd voor al deze reacties nooit zo bewust was van mijn fysieke aantrekkelijkheid.".

Ze weet ook te vertellen dat ze er geen negatieve herinneringen aan heeft noch dat ze het een negatieve ervaring vond. Ook hier zegt ze: "Weet je ik hou gewoon van acteren. Ik ben eigenlijk van huis uit een theaternerd. Maar ik accepteerde het en ik dacht dit is gewoon goed voor mijn carrière en omarmde het.

Alexandra Daddario zien in True Detective? Kijk alle afleveringen op HBO Max.

Bron: Men's Journal

Lees meer over: True Detective, Alexandra Daddario, Woody Harrelson, HBO, HBO Max

Informatie over de serie: True Detective

Populair nieuws