Beste misdaadserie van HBO Max start aan seizoen 4

Beste misdaadserie van HBO Max start aan seizoen 4

Productie van de HBO Max-serie True Detective is eindelijk begonnen!

Niels Arts, 09-11-2022 09:49

De hitserie True Detective krijgt een vierde seizoen. Dat wisten we al, maar hier is nog wat goed nieuws: productie is net begonnen in IJsland!
De fan-favoriete misdaadserie True Detective is begonnen met de productie van het vierde seizoen. Het nieuwe seizoen van dit spektakel zal op HBO Max verschijnen.

True Detective seizoen 4
True Detective is een misdaadserie die als een anthologieverhaal verteld wordt. Dat betekent dat ieder seizoen een volledig nieuw verhaal heeft dat niets met het vorige te maken heeft.

True Detective seizoen 4 gaat True Detective: Night Country heten. Het verhaal speelt zich af in Alaska, hoewel het filmen plaatsvindt in IJsland. Daar is productie nu dus begonnen, met onder andere Jodie Foster, Kali Reis en John Hawkes verbonden aan het project als castleden.

De synopsis van het verhaal van True Detective seizoen 4 leest als volgt:

"Als de lange winternacht valt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienen zonder een spoor achter te laten. Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) hun verleden en de duistere waarheden onder het poolijs onder ogen zien."

Het is nog onduidelijk wanneer seizoen 4 van True Detective op HBO Max moet verschijnen.
Bron: Warner Media

Lees meer over: True Detective, Seizoen 4, HBO Max

Informatie over de serie: True Detective

Populair nieuws