Nieuw seizoen 'Firefly Lane' stormt de Netflix Top 10 binnen

Het tweede seizoen van 'Firefly Lane' wordt wereldwijd enorm goed bekeken.

Mitchell van Vuren, 13 december 2022 07:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Netflix Top 10 is weer een sterke serie rijker met Firefly Lane. Het tweede seizoen van de romantische dramaserie is onlangs uitgekomen bij de streamingdienst en wordt wereldwijd enorm goed bekeken. Bekijk hieronder of jij de serie een kans moet geven.
De Netflix-serie Firefly Lane is gebaseerd op de roman van Kristin Hannah over een dertigjarige vriendschap tussen twee hartsvriendinnen. Spannend van de jaren zeventig tot de millenniumwisseling vinden de twee BFF's Kate Mularkey en Tully Hart hun leven lang troost bij elkaar voor meer dan voldoende drama, dat hen overkomt.

Het eerste seizoen van tien afleveringen is verdeeld in meerdere tijdlijnen: hun tienerjaren, hun startersbaantjes en het overleven van het leven in de veertig. Maar tegen het einde van de serie wordt ook een toekomst getoond die laat zien hoe de lange vriendschap zou kunnen eindigen.Het tweede seizoen
Het tweede seizoen is net online, maar mag al rekenen op meer dan 29 miljoen kijkuren wereldwijd. Dat levert de dramaserie een sterke positie in zowel de Nederlandse als de internationale Netflix Top 10.

Zie hoe de vriendschap tussen Kate en Tully stuk zal lopen of overleven in het nieuwe seizoen van Firefly Lane bij Netflix, of bekijk eerst de trailer hieronder.


Bron: Netflix

Lees meer over: firefly lane, netflix, top 10

Populair nieuws