search

Ons nieuws van dinsdag 13 december 2022

Pop-icoon Taylor Swift helemaal in de ban van 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Pop-icoon Taylor Swift helemaal in de ban van 'Game of Thrones'

Zangeres Taylor Swift is een groot fan van 'Game of Thrones'.

De serie Game of Thrones heeft ongekend veel fans over de hele wereld. Er zijn ook de nodige beroemdheden helemaal gek van de serie, waaronder zangeres Taylor Swift.

Swift heeft toegegeven dat ze Game of Thrones begon het te binge-watchen in 2016 en dat ze het helemaal geweldig vond. De serie begon ook haar muziek te te beïnvloeden, met name het Reputation-album.

Album 'Reputation'
"Deze nummers op Reputation waren gebaseerd op wat ik doormaakte, maar ik zag ze door een Game of Thrones-filter", zei ze daarover. De zangeres lichtte toe: " 'Look What You Made Me Do' is letterlijk de kill-lijst van Arya Stark. 'King of My Heart' werd beïnvloed door Khal Drogo en Daenerys. Het heeft zelfs de drumstyle van de Dothraki-drums."

Arya Stark
Verder voelt Taylor Swift zich sterk verwant met het het personage Arya Stark."Ik realiseer me dat ik niet weet hoe ik een zwaard moet gebruiken en ik heb nog nooit van bijna dood moeten opstaan om op een epische wraakmissie te gaan", zei ze. "Maar ik zit al meer dan 15 jaar in de muziekindustrie, dus..."

Swift deed vóór de finale van de serie ook een gok wie er op de IJzeren Troon zou eindigen:" "Maar als ik realistisch ben, denk ik dat Sansa de vaardigheden heeft en het vermogen om te delegeren en met een dapper gezicht een stoïcijnse houding aan te nemen".

Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De langverwachte animatieserie 'Sonic Prime'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De langverwachte animatieserie 'Sonic Prime'

De gloednieuwe animatieserie is vanaf 15 december te bekijken op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Geweldig nieuws voor liefhebbers van animatieseries! Vanaf donderdag 15 december 2022 is op Netflix namelijk de gloednieuwe animatieserie Sonic Prime te streamen!

Sonic Prime werd vorig jaar reeds door Netflix en Sega aangekondigd. Toen reeds werd bekend gemaakt dat de animatieserie zou gaan bestaan uit in totaal 24 afleveringen. De serie zal ons meenemen op een avontuur van Sonic waarbij hij het lot van een nieuw, vreemd universum in handen heeft.

Ontzettend populair
Sonic draait natuurlijk al heel wat jaartjes mee. Door de jaren heen zijn er dan ook heel wat videogames op de markt verschenen met dit brutale personage in de hoofdrol. Voor de vele fans was het al lange tijd uitkijken naar het verschijnen van de nieuwe animatieserie Sonic Prime. Wel, aan dat lange wachten komt nu dus eindelijk een einde.

Ben jij ook één van de vele fans van Sonic en ben je wel benieuwd naar wat deze gloednieuwe reeks allemaal voor jou in petto heeft? Bekijk dan zeker alvast even de onderstaande trailer!

Toch liever meteen de volledige animatieserie Sonic Prime kijken? Dat is mogelijk vanaf aankomende donderdag 15 december 2022 op Netflix!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De meeslepende true crime reeks 'Don't Pick Up The Phone'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De meeslepende true crime reeks 'Don't Pick Up The Phone'

Deze gloednieuwe true crime serie moet je absoluut gezien hebben...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Morgen, woensdag 14 december 2022 verwelkomen we op Netflix een gloednieuwe true crime serie genaamd Don't Pick Up The Phone. We zijn er nu al zeker van dat dit een serie is die je absoluut niet mag missen.

Niet alleen is Don't Pick Up The Phone een regel uit een liedje van zangeres Dua Lipa, daarnaast is het ook het advies dat heel wat managers in de jaren '90 maar beter ter harte hadden genomen.

In de jaren '90 kregen onder meer een groot aantal McDonald's vestigingen een telefoontje van een man die zich voordeed als een agent of als iemand uit de hogere regionen van het bedrijf in kwestie.

Wat volgde was een verhaal waarin de man aangaf een onderzoek te voeren naar één of meerdere personeelsleden die een diefstal op hun geweten hadden. Hij verzocht de managers van de verschillende vestigingen om vrouwelijke medewerksters mee te nemen naar een kantoor en ze daar te fouilleren. Pittig detail, de vrouwen moesten zich daarbij volledig uitkleden.

Aangerand
De crimineel kon geruime tijd zijn gang blijven gaan waardoor hij uiteindelijk meer dan 70 slachtoffers zou hebben gemaakt. Een 18-jarig meisje werd tijdens het fouilleren zelfs aangerand. Dit verhaal werd eerder al eens verfilmd in de film Compliance.

Voor deze gloednieuwe serie Don't Pick Up The Phone geldt dat ze onderzoekt hoe de man zoveel slachtoffers heeft kunnen maken en hoe het komt dat zoveel mensen blind mee zijn gegaan in zijn verhaal.

Don't Pick Up The Phone is te streamen op Netflix vanaf morgen, woensdag 14 december 2022.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie HBO Max-serie 'Rick and Morty' seizoen 6
Recensie

Recensie HBO Max-serie 'Rick and Morty' seizoen 6

De rariteit is er na vijf seizoenen wel vanaf, maar de lol zeker niet.

Regie: Kyounghee Lim, Jacob Hair, Douglas Einar Olsen, e.a. | Cast (stemmen): Justin Roiland (Rick, Morty), Chris Parnell (Jerry), Sarah Clarke (Beth), Spencer Grammer (Summer), Peter Dinklage (Chans), Lisa Kudrow (Tyrannosaurus Rex God), Paul Giamatti (Storylord), e.a. | Afleveringen: 10 | Speelduur: 20-22 minuten | Jaar: 2022

Er huist een bepaalde energie in vreemde dingen. Een film of nieuwe serie die duidelijk anders is dan de rest trekt je aandacht. Net als muziek met bizarre klanken of een boek met een ongewoon verhaal. Maar als iets aanhoudt, dan wen je eraan – dan is het niet meer vreemd en heeft het die energie niet meer. Zo is het inmiddels ook met Rick and Morty. Fijn dat de serie dus nooit uitsluitend steunde op anders zijn maar ook op humor. Die zit er bij seizoen zes nog dik in.

Zoals gewoonlijk handelt de eerste aflevering van het seizoen de cliffhanger van het vorige seizoen af en daarna doet zich elke week weer een nieuw conflict voor bij de familie Smith. In de laatste aflevering duikt er dan iets op dat de deur openzet voor het volgende seizoen, en dat is ook hier weer het geval.

Geen vijf sterren voor dit zesde seizoen, want bepaalde dingen kennen we nou wel. Rick and Morty is ook geen serie die voorheen elk jaar een seizoen kreeg, dus sommige zaken zijn een flinke tijd geleden. Wanneer met een klein grapje wordt verwezen naar zo'n detail uit het verleden is het niet altijd makkelijk uit je geheugen op te rakelen wat dat ook alweer was. Er zijn doorgewinterde fans die de serie graag (her)kijken en een zelfvoldaan gevoel krijgen van het begrijpen van alle 'inside jokes', maar het zou jammer zijn als de makers zich op dat groepje gaan richten.

Maar goed, het blijft ook een serie die grotendeels gericht is op kenners van popcultuur van de jaren zeventig tot nu (maar vooral de eighties en nineties). Niet per se specifieke verwijzingen, maar meer de algemene kenmerken uit bepaalde types films, series en liedjes. Als je die niet kent valt er weinig te lachen, maar dan ben je waarschijnlijk bij het eerste seizoen al afgehaakt.

Ben je blijven hangen tot dit seizoen? Dan kan je rekenen op afleveringen van wisselend niveau, maar nooit ondermaats. Er is bijvoorbeeld een aflevering waarin er gelukskoekjes zijn met voorspellingen die allemaal uitkomen, een aflevering waarin het gezin zijn dagelijkse klusjes overlaat aan de alter ego's dat 's nachts het bewustzijn overnemen en een aflevering waarin Rick het opneemt tegen die sporadisch opduikende figuren die om voor hem onbekende reden het op hem gemunt hebben.

De meest meta-aflevering is die met letterlijk 'meta' in de titel, waarin het duo te maken krijgt met onder andere Previous Leon, Flash Back en Miss Lead. Morty heeft geen idee waar Rick het over heeft, maar de briljante wetenschapper spreekt letterlijk uit dat ze in een serie zitten die over hen gaat. Verder is het een grappig plotje waarin bekende scenario-elementen personages zijn en op hun eigen manier het verhaal beïnvloeden.

Kortom: het zijn weer over-the-top sciencefictionperikelen in hoog tempo, volgestouwd met komische opmerkingen. Precies wat je gewend bent van Rick and Morty, precies wat je verwacht. De makers hebben aangegeven elk jaar een nieuw seizoen te willen aanbieden. Met deze zesde reeks hebben ze de belofte waargemaakt en de haast is niet ten koste gegaan van de kwaliteit. Als je mij zou vragen of ik alvast uitkijk naar de volgende kan ik alleen maar zeggen: "You son of a bitch. I'm in."

★★★★☆

Rick and Morty is te zien bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veelbelovende serie 'Daisy Jones & the Six' aangekondigd
Series / Nieuws

Veelbelovende serie 'Daisy Jones & the Six' aangekondigd

De serie zal gebaseerd zijn op het bekende, gelijknamige boek van Taylor Jenkins Reid...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De kans is zeer groot dat jij net als heel wat andere mensen al eens het boek Daisy Jones & the Six hebt gelezen van Taylor Jenkins Reid. Velen weten de inhoud van dit boek wel te smaken. Ben jij ook een fan van dit boek? Dan zal het je ongetwijfeld goed doen om te horen dat er op 3 maart 2023 ook een serie verschijnt met dezelfde verhaallijn.

In Daisy Jones & the Six draait het allemaal om niet alleen de opkomst, maar ook de ondergang van een fictieve rockband. De reeks speelt zich af in de jaren '70 en volgt in het bijzonder het personage van Billy Dune. Voor Dune geldt dat het personage wordt gespeeld door Sam Claflin uit The Hunger Games. Wanneer Billy gevoelens krijgt voor zijn songwriter-partner Daisy (gespeeld door Riley Keough) dreigt dat langzaam maar zeker elk aspect van diens leven op zijn kop te zetten.

10 afleveringen
Voor Daisy Jones & the Six geldt dus dat ze gebaseerd zal zijn op het gelijknamige boek dat op de markt werd gebracht door Taylor Jenkins Reid. Het waren uiteindelijk Scott Neustadter en Michael Weber die verantwoordelijk waren voor de ontwikkeling van de uit tien afleveringen bestaande serie.

Tot slot nog een leuk extra weetje. Eén van de uitvoerende producenten van de reeks is niemand minder dan Reese Witherspoon. Het is haar bedrijf Hello Sunshine dat de reeks produceert in samenwerking met Amazon Studios.

Daisy Jones & the Six is te streamen op de streamingdienst Prime Video vanaf 3 maart 2023.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gecancelde Netflix-serie mogelijk terug door dubbele Emmy-winst?
Series / Nieuws

Gecancelde Netflix-serie mogelijk terug door dubbele Emmy-winst?

Een door Netflix geannuleerde serie is in de prijzen gevallen, waardoor een terugkeer opnieuw besproken wordt.

The Baby-Sitters Club is een fan-favoriete Netflix-serie die in maart geannuleerd werd. Maar nu is het tweede seizoen van de serie in de prijzen gevallen, waardoor fans meer willen zien.

Fans waren sowieso al niet blij toen de serie in maart geannuleerd werd. Maar nu heeft The Baby-Sitters Club twee prijzen gewonnen tijdens de Children & Family Emmys dit weekend.

Keert The Baby-Sitters Club terug?
Je maakt het natuurlijk niet vaak mee dat een serie geannuleerd wordt maar vervolgens in de prijzen valt. The Baby-Sitters Club is blijkbaar dus best wel goed, en een derde seizoen mag absoluut wel gemaakt worden. Maar wie gaat dat doen?

Netflix niet, in ieder geval. Maar de kans is aanwezig dat wel iemand het gaat doen. Onlangs sprak Variety met een producent van The Baby-Sitters Club om het hier over te hebben:

"We praten er op een zeer voorzichtige manier over, we praten erover of we het ergens anders kunnen brengen. Of dat we misschien een film kunnen maken, als een soort afsluitende special. De meisjes zijn nu duidelijk ouder dan toen we begonnen en ze zijn echt volwassen geworden. Dus ik denk dat we het in de toekomst af moeten laten spelen."

"Maar er is gewoon zoveel liefde voor de show en voor deze personages, en daar ben ik zo dankbaar voor. Zelfs in de nasleep van het feit dat de show niet opnieuw werd verlengd voor seizoen 3, was het zo geruststellend en gewoon zo bevredigend om te zien hoeveel liefde er was voor de show. En deze Emmy is een beetje de kers op de taart."

De eerste twee seizoen van The Baby-Sitters Club zijn nu te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Veel naakt en erotiek in de gloednieuwe serie 'Glitter'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Veel naakt en erotiek in de gloednieuwe serie 'Glitter'

De trailer die eerder werd gelanceerd geeft alvast heel wat bloot...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Menig aantal series die de voorbije maanden en jaren op Netflix zijn verschenen barsten van de erotische scènes. Het lijkt er naar uit te zien dat ook het gloednieuwe Glitter op dat vlak heel wat bloot te geven heeft.

In de serie Glitter keren we terug in de tijd, meer bepaald naar het jaar 1976. Het verhaal van de serie speelt zich af in Sopot in Polen. Het laat ons kennismaken met drie vrouwen die vastberaden zijn om onafhankelijk te worden. Dat niet alleen op financieel vlak, maar ook op vlak van de liefde.

Erotische scènes
Of het trio zal slagen in hun opzet is nog maar zeer de vraag. Wat we wel al zeker weten is dat de reeks zal bestaan uit heel wat sensuele, erotische scènes. Zoveel heeft de trailer die eerder de wereld in werd gestuurd al duidelijk gemaakt.

Voor de cast van de serie Glitter geldt dat ze bestaat uit namen als onder meer Magdalena Popławska, Wiktoria Filus en Matylda Giegżno. Wellicht zeggen deze namen je niet zoveel, maar in Polen zijn ze een flink stuk bekender.

Ben jij ook wel benieuwd naar wat deze gloednieuwe serie van Poolse bodem voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker eens de onderstaande trailer.

Wie meteen met de volledige reeks (met Nederlandse ondertiteling) aan de slag wil gaan kan dat doen vanaf woensdag 14 december 2022 op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO cancelt de serie 'Minx' nog voordat seizoen 2 is uitgezonden
Series / Nieuws

HBO cancelt de serie 'Minx' nog voordat seizoen 2 is uitgezonden

HBO heeft de serie Minx geannuleerd voordat het tweede seizoen uberhaupt uitgezonden kon worden.

Ondanks dat de productie van het tweede seizoen van Minx al bijna afgerond was, heeft HBO besloten de serie te annuleren.

Dat betekent dat we nooit te zien krijgen hoe het verhaal zich voort zet. De productie van Minx seizoen 2 kreeg in mei van dit jaar groen licht en werk aan de serie is bijna afgerond.

HBO cancelt Minx
Tevens is de verwachting dat het eerste seizoen van Minx binnenkort niet meer op HBO Max te zien is. Een andere HBO Max-serie, Love Life, werd ook geannuleerd. Deze serie is meteen al van de streamingdienst gehaald.

Warner Bros. Discovery, het bedrijf waar HBO Max onder valt, is al een tijdje bezig met het inkrimpen van het budget voor films en series op HBO Max. Meerdere projecten zijn hier dit jaar de dupe van geworden.

Betekent dit dan definitief het einde van Minx? Misschien niet. Lionsgate heeft de serie gemaakt, en ze geven aan momenteel op zoek te zijn naar een ander netwerk om de serie op uit te zenden. Het tweede seizoen krijgen we dan waarschijnlijk ook nog wel te zien; het is immers al grotendeels gemaakt!

Het eerste seizoen van Minx is momenteel nog te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste info over seizoen 2 van 'Wednesday' lekt uit
Series / Nieuws

Eerste info over seizoen 2 van 'Wednesday' lekt uit

Showrunner Miles Millar laat zich uit over een tweede seizoen van 'Wednesday'.

Het eerste seizoen van de serie Wednesday is een groot succes. In de serie wordt de welbekende en bijzondere Addams familie gevolgd en in het bijzonder hun dochter 'Wednesday', gespeeld door Jenna Ortega. Gezien het succes van het eerste seizoen heeft Miles Millar, showrunner, al gesproken over een eventueel tweede seizoen van de serie.

Naast Wednesday zijn er ook rollen voor moeder Morticia (gespeeld door niemand minder dan Catherine Zeta-Jones), haar vader Gomez (gespeeld door Luis Guzmán) en jongere broer Pugsley (gespeeld door Isaac Ordonez). Als de serie inderdaad een tweede seizoen krijgt, zou die hun rol wel eens groter kunnen worden aldus Millar.

Quote over relatie moeder dochter
"We hebben het gevoel dat we nog maar net kennis hebben gemaakt met de personages en acteurs, die hun rollen zo geweldig goed spelen", legt Millar uit. "Catherine is, denk ik, een iconische Morticia. De relatie tussen Wednesday en Morticia is ook essentieel voor de serie."

"Maar ook het feit dat Wednesday haar eigen weg buiten de familie probeert te vinden, is belangrijk", gaat hij verder. "We willen dan ook echt dat de serie zich op Wednesday blijft concentreren. Maar als we een tweede seizoen mogen maken, willen we zeker de familie meer in beeld brengen.".

Kijk de serie op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max cancelt de serie 'Love Life' al na seizoen 2
Series / Nieuws

HBO Max cancelt de serie 'Love Life' al na seizoen 2

HBO heeft de populaire serie Love Life al na twee seizoenen geannuleerd.

De liefde tussen HBO Max en Love Life is voorbij. De serie is geannuleerd, waardoor er geen derde seizoen meer zal verschijnen.

Dat melden bronnen van Variety. Love Life was een van de grote titels toen HBO Max in 2020 begon, met het tweede seizoen dat van start ging in oktober 2021.

HBO cancelt Love Life
Slecht nieuws dus voor fans van Love Life. Maar het wordt nog erger: de twee seizoenen die tot nu toe uit zijn op HBO Max worden ook van de streamingdienst gehaald.

Volgens bronnen heeft dit te maken met het feit dat Warner Bros. Discovery, het bedrijf achter HBO Max, volop bezig is met het bezuinigen op het budget dat ze uitlenen aan films en series.

Meerdere series zijn slachtoffer geworden van deze drastische maatregel. Eerder deze maand werden FBoy Island en Legendary vanwege deze reden geannuleerd.

En ten slotte moet ook Minx eraan geloven. Deze serie, waarvan het tweede seizoen bijna productie afgerond had, is ook geannuleerd.

HBO Max heeft niet gewacht met het verwijderen van Love Life van het platform. De eerste twee seizoenen zijn nu al niet meer online te streamen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 geweldige kerstseries op Netflix om helemaal van op te warmen
Series / Netflix Kijktip

3 geweldige kerstseries op Netflix om helemaal van op te warmen

Kom al helemaal in de kerstsferen met deze 3 warme kerstseries.

Nog maar even wachten, en dan kan de kerstvakantie beginnen! Check deze 3 tips voor sterke kerstseries van SerieTotaal en kies welke jij gaat kijken tijdens jouw vrije dagen.

Merry Happy Whatever | Netflix | 8 afleveringen
De grappige kerstsitcom speelt zich af in de week rond de kerstdagen in huize Quinn, dat barst van de spanningen binnen het gezin. Deze fricties lopen de pan uit wanneer de jongste dochter besluit haar vriendje mee te nemen vanuit Californië, die een arme muzikant is.

De kerstdagen worden onvergetelijk wanneer blijkt dat de twee jonge geliefden de toestemming van vader Don komen vragen om te trouwen. Maar Don is eigenlijk helemaal niet zo blij met een muzikant in de familie…



Hjem til Jul | Netflix | 2 seizoenen
In deze Noorse romantische serie (in het Engels Home for Christmas) volgt de kijker het eenzame leven van de dertigjarige 30-jarige Johanne. Ze deelt als alleenstaande verpleegster een appartement met haar vriendin Jørgunn, maar liever had ze al kinderen en een vriend gehad.

Tijdens een familiedinertje zegt ze dat ze al een vriend heeft, waarop haar moeder het nieuwe stel uitnodigt voor kerst. Hals over kop moet Johanne nu een vriend zien te vinden voor het kerstfeest begint.



Über Weihnachten | Netflix | 3 afleveringen
Bastian is een muzikant met een weinig rooskleurige toekomst, die op kerst geen troost mag verwachten. Wanneer hij thuiskomt om het feest te vieren komt hij namelijk voor een paar onprettige verrassingen te staan.

Het blijkt dat zijn broer nu een relatie heeft met zijn ex, en dat ook zijn ouders een geheim voor hem achterhouden. Dat wordt gezellig tijdens het kerstdiner…

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'How to Ruin Christmas' seizoen 3
Recensie

Recensie Netflix-serie 'How to Ruin Christmas' seizoen 3

De vete tussen twee families moet even aan de kant worden gezet voor de komst van een klein kerstwonder, maar van echte kerstsfeer is geen sprake.

Regie: Rethabile Ramaphakela, Katleho Ramaphakela | Cast: Thando Thabethe (Beauty Sello), Saint Seseli (Vusi Twala), Nandi Nyembe (Gogo Twala), Sandile Mahlangu (Sbu Twala), Charmaine Mtinta (Valencia Twala), Motlasi Mafatshe (Themba Twala), Denise Zimba-Schlitig (Zama) e.a. | Aantal afleveringen: 3 | Speelduur: 43-53 minuten | Jaar: 2022

Voor het derde jaar op rij komt Netflix met een nieuw seizoen van de serie How to Ruin Christmas, met ditmaal als seizoenstitel The Baby Shower. De families Twala en Sello zijn inmiddels wel wat gewend, want elk jaar gebeurt er wel iets tussen deze families wat de kerstsfeer volledig weet te verpesten. Gezien de zwangerschap van Beauty doen ze hun uiterste best dat dit jaar anders te laten verlopen, maar of dat lukt is maar de vraag.

Dit jaar draait alles om de babyshower van Beauty. Zij is acht maanden zwanger en verwacht haar eerste kind. Dit kerstwonder zou de families dichter bij elkaar moeten brengen en er wordt dan ook groots uitgepakt om een grootse babyshower te organiseren. Maar, zoals te verwachten valt, resulteert deze in één groot drama tussen beide families. De babyshower is nog niet begonnen of de vete tussen beide moeders steekt alweer de kok op.

Dit jaar moet de serie het echter wel stellen zonder Tumi, het hoofdpersonage uit de eerdere twee seizoenen. Busi Lurayi nam deze rol in de eerste twee seizoenen op zich, maar zij kwam eerder dit jaar op tragische wijze te overlijden. De overige cast is nagenoeg hetzelfde gebleven als in de eerste twee seizoenen.

Van een echte kerstsfeer is in How to Ruin Christmas: The Baby Shower geen sprake. Wie zich dus wil onderdompelen in een typisch winters kersttafereel doet er dus goed aan even verder te kijken. De Zuid-Afrikaanse cultuur, die overduidelijk in de serie aanwezig is, speelt namelijk een veel belangrijkere rol.

De humor in deze serie is alom aanwezig en behoorlijk flauw te noemen. Alles ligt er net iets te dik bovenop en is wellicht niet altijd voor elke westerling te begrijpen. Het aantal ongeloofwaardige scénes is dan ook groot. Deze humor is overigens erg kenmerkend voor broer en zus Ramaphakela, die eerder ook Seriously Single maakten.

De verhaallijn is natuurlijk voorspelbaar, want het kon niet anders dan dat deze twee families elkaar weer eens in de haren zouden vliegen. Toch eindigt dit seizoen op een positieve manier: de baby van Beauty wordt namelijk geboren en is dus een echt kerstkindje.

Eind goed, al goed dus, maar gezien de geschiedenis van de families Twala en Sello is er meer dan genoeg reden om volgend jaar met een vierde seizoen te komen. Het is niet de vraag óf er dan weer drama ontstaat rond Kerst, maar meer wat er tegen die tijd weer speelt om te families tegen elkaar in het harnas te jagen. Eén ding is zeker: met deze families is het nooit saai.

★★★☆☆

How to Ruin Christmas is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kit Harrington hint naar verhaal in 'Game of Thrones'-spinoff Jon Snow
Series / Nieuws

Kit Harrington hint naar verhaal in 'Game of Thrones'-spinoff Jon Snow

We weten nu eindelijk wél iets over de aankomende sequelserie van Jon Snow.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De spin-off van Game of Thrones over de beroemde bastaard Jon Snow was tot nu toe in mysteriën gehuld. Maar afgelopen weekend heeft Kit Harington, acteur van Jon Snow, eindelijk een eerste hint weggegeven over de nieuwe serie.

Afgelopen weekend gaf Harington de fans eindelijk waar ze al zo lang naar verlangden: hints. Tijdens de Game of Thrones Convention in Los Angeles sprak hij meer over de aankomende serie en de mentale staat van Jon Snow.

Hij zei over zijn personage dat hij niet "oké" is sinds zijn verbanning naar de Muur aan het einde van Game of Thrones. Logisch ook, aangezien hij Daenerys moest doden en zijn geliefde Ygritte moest verliezen.



Een vloek voor Jon Snow
Harington vertelde via Entertainment Weekly: "Ik denk dat als je het hem zou vragen, hij het gevoel zou hebben dat hij er licht vanaf is gekomen. Aan het einde van de show, als we hem in die cel vinden, bereidt hij zich voor om onthoofd te worden en dat wil hij ook. Hij is er klaar mee. Het feit dat hij naar de Muur gaat is het grootste geschenk voor hem, maar ook de grootste vloek."

Harrington voegde eraan toe: "Hij moet terug naar de plek met al die geschiedenis en zijn leven lang denken aan hoe hij Dany heeft vermoord, en zijn leven lang denken aan hoe Ygritte in zijn armen stierf; denken aan hoe hij Olly heeft opgehangen en zijn leven lang denken aan al die trauma's en dat is interessant. Dus ik denk dat als we hem aan het einde van de show achterlaten, er altijd een gevoel is van, ik denk dat we een soort glimlach wilden dat alles in orde is. Hij is niet in orde."

Het belooft een grimmige serie te gaan worden. Meer details wilde Harington helaas nog niet vrijgeven.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
King Joffrey uit 'Game of Thrones' weerlegt hardnekkig gerucht
Series / Nieuws

King Joffrey uit 'Game of Thrones' weerlegt hardnekkig gerucht

Jack Gleeson weerlegt gerucht dat hij problemen kreeg naar aanleiding van zijn rol als King Joffrey.

Tijdens de fanconventie van Game of Thrones die momenteel gaande is in Los Angeles komen er weer een hoop nieuwtjes naar boven. Veel van de sterren uit zowel Game of Thrones als House of the Dragon zijn aanwezig en delen de nodige wetenswaardigheden.

Zo ook Jack Gleeson, die de gehate Joffrey Baratheon speelde in Game of Thrones, nam vandaag deel aan een panel (via Entertainment Weekly) en ontkrachtte een gerucht dat hij aanvaringen met fans had.

Quote Gleeson
"Gelukkig heb ik nooit negatieve ervaringen van fans gehad of zoiets... Er is nog steeds een kans, als iemand nu een klap wil uitdelen?", grapte Gleeson. "Veel mensen komen naar me toe omdat zij denken dat mensen op straat vreselijk tegen me waren of dat ik werd aangevallen... terwijl ik nog nooit een negatieve ervaring heb gehad", legde hij uit."Ik heb het gevoel dat mensen extra aardig tegen me zijn omdat ze denken dat mensen me aanvallen, dus misschien moet ik het gerucht maar voortzetten."

Op de foto in de kroeg
"Terwijl ik Game of Thrones aan het filmen was, zat ik ook op de universiteit in Dublin, en ook al wilde ik als kind al een beroemdheid zijn, toen ik beroemd werd, realiseerde ik me ... telkens als ik naar een pub ga, moeten al mijn vrienden fotograaf spelen omdat mensen ze hun telefoon geven voor een foto en dan is hun avond verpest".

Het gerucht dat King Joffrey zich niet meer in het openbare leven kon vertonen uit angst voor represailles is dus gelukkig niet waar.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hier te zien: Jenna Ortega's bloopers in 'Wednesday'
Series / Nieuws

Hier te zien: Jenna Ortega's bloopers in 'Wednesday'

Op YouTube zijn een aantal bloopers te zien uit hitserie 'Wednesday'.

De hitserie Wednesday staat nog maar drie weken op Netflix maar is al enorm goed bekeken. De serie betekent ook de grote doorbraak voor actrice Jenna Ortega, die schittert in de hoofdrol.

TikTok
In Wednesday zien we hoe de Addams-dochter, ondanks de reputatie van haar familie, probeert in te burgeren in de Nevermore Academy. De serie bevat heel wat knipogen naar de originele Addams Family-film en er is ook al één scène die viraal gaat op apps als TikTok en Twitter.

Dat is dansscène waarin Wednesday het beste van zichzelf geeft op Goo Goo Muck van The Cramps. Die zorgde er zelfs voor dat de streamingcijfers van het lied opnieuw de lucht inschoten.

Glansrol Jenna Ortega
Eén van de grootste ontdekkingen uit de serie is zonder twijfel Jenna Ortega. De prestatie van de 20-jarige actrice wordt overal positief onthaald. Een van de grootste uitdagingen voor haar was het weinige knipperen van Wednesday. En die uitdaging kan, net zoals de vele serieuze blikken, soms voor grappige situaties zorgen.

Om het succes van de reeks te vieren, deelde Netflix een korte bloopervideo. Daarin is te zien hoe Ortega vlot overgaat van de nogal donkere Wednesday naar een goedlachse jongedame.

Kijk de serie op Netflix. Bekijk de bloopers van Wednesday hier:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans gaan los over niet uitgezonden scène uit 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Fans gaan los over niet uitgezonden scène uit 'House of the Dragon'

Tijdens een fanmeeting kregen de fans een zogeheten 'deleted scene' te zien en niemand begrijpt waarom die niet in de serie zit.

Onlangs was er op de Game of Thrones-conventie een fanmeeting van fans met Ryan Condal, één van de bedenkers van House of the Dragon. Deze fans kregen de kans om wat exclusieve 'deleted scenes' te bekijken.

Volgens social media bevatte de verwijderde scènes een nooit eerder gehoord gesprek tussen Baela en Rhaenys toen de oorlog tussen de 'Blacks' en de 'Greens' onvermijdelijk werd.

Meer info over scène
In deze scène probeert Baela om Rhaenys over te halen niet weg te rennen voor de oorlog, aangezien die "voor ons allemaal komt. We kunnen ons er niet voor verbergen".

Verder stelt Baela: "Ik ben een drakenrijder, net als mijn moeder en vader, en jij. Als de 'Greens' reiken om de troon van onze koningin toe te eigenen, dan moeten ze met vuur en bloed worden beantwoord".

Fans kunnen het niet geloven
Fans kunnen eigenlijk niet geloven dat besloten is de scène niet op te nemen in de serie. De scène, hoewel minder dan een minuut lang, zou zeker een laag kunnen toevoegen aan het karakter van Rhaenys.

De scène, de achtergrond en de reacties op Reddit lees je hier:


Er is nog steeds een kans voor de House of the Dragon-showrunners om Rhaenys en Baela meer recht te doen en wel in het tweede seizoen, dat begin 2023 zal beginnen met filmen.

Kijk The House of the Dragon op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Makers van gruwelserie 'Dahmer' weerleggen de kritiek van slachtoffers
Series / Nieuws

Makers van gruwelserie 'Dahmer' weerleggen de kritiek van slachtoffers

Volgens de showrunner en hoofdrolspeler is de serie naar eer en geweten gemaakt.

Na het grote succes van de serie Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story volgde al snel een grote golf van kritiek. Veel hiervan kwam vanuit de hoek van de nabestaanden van de slachtoffers. In een recent interview verdedigen maker Ryan Murphy en hoofdrolspeler Evan Peters de serie en zeggen volop achter de serie te staan.

Het scheen op de set al heel stil en vooral heel serieus te zijn. Je kon een speld horen vallen volgens Ryan Murphy. Ze waren erg op de hoogte dat ze met ontzettend moeilijk materiaal moesten werken en hele prangende maatschappelijke onderwerpen zoals homofobie, systematisch racisme en blanke privilege moesten behandelen.

Fysiek en mentaal lijden
Murphy wist ook al voordat de productie begon dat het heel zwaar zou worden voor Evan Peters, die in de serie de rol speelt van de Amerikaanse seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Los van de psychische transformatie onderging Evan Peters een dieet van geen koolhydraten en geen suiker waarbij de acteur acht kilo afviel.

Veel nabestaanden hadden kritiek op de serie waarbij sommige zeiden dat ze in geen enkel opzicht betrokken waren bij de productie. Murphy stelt echter dat hij wel degelijk nabestaanden heeft benaderd. Zo heeft hij minstens 20 families benaderd maar nooit een antwoord van hen heeft gekregen. Dus heeft hij het vertrouwen gegeven in zijn researchteam.

Nog niet bekend met de serie of nog een keer Dahmer kijken? Check alle afleveringen op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hint over de nieuwe locatie in 'The White Lotus' seizoen 3
Series / Nieuws

Hint over de nieuwe locatie in 'The White Lotus' seizoen 3

Mike White heeft aangegeven waar hij verwacht dat een nieuw derde seizoen van 'The White Lotus' zich zal gaan afspelen.

Ook het tweede seizoen van The White Lotus op HBO is een groot succes. De serie wordt gezien als één van de beste series van dit moment en bewees die status ook op de Emmy's. Logisch dus dat de serie ook een derde seizoen krijgt. Wanneer dat zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar er wordt wel al druk gespeculeerd over waar het zich deze keer zal afspelen.

Hawaï en Sicilië
The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen en het hotelpersoneel op verschillende White Lotus-resorts. Het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuist het verhaal naar Sicilië.

Azië
Nog voor de laatste aflevering van seizoen 2 beschikbaar was, liet HBO al weten dat er een derde seizoen zou komen. Net als het eerste en tweede seizoen zal ook het derde seizoen zich weer afspelen op een White Lotus Resort. Waar dat precies zal zijn, is niet bekend. Maar toch lichten de makers al een tipje van de sluier op.

In een korte clip aan het einde van de seizoensfinale laat maker Mike White vallen dat "het nieuwe seizoen zich wel eens in Azië zou kunnen afspelen en zou kunnen focussen op "Oosterse religie en spiritualiteit".



Kijk The White Lotus op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer HBO's 'White House Plumbers' over het Watergateschandaal
Series / Trailer

Eerste trailer HBO's 'White House Plumbers' over het Watergateschandaal

Het politieke schandaal heeft uiteindelijk geleid tot het aftreden van president Nixon.

De eerste teaser is uitgekomen voor de HBO-serie White House Plumbers over één van Amerika's grootste schandalen: de Watergate-affaire. De illegale inbraak in het hoofdkantoor van de Democraten zou uiteindelijk de Amerikaanse politiek flink opschudden, en erna moesten uiteraard koppen rollen (figuurlijk dan).

De HBO-serie is gebaseerd op het boek Integrity van Nixon's advocaat Egil Krogh en verhaalt over de Watergate-affaire, en met name over de inbraak in het Watergatecomplex. In de serie spelen onder andere Rich Sommers, Woody Harrelson en Justin Theroux.

Waar gaat de serie over?
Tijdens de Watergate-affaire gebeurden er vreemde dingen tijdens de Amerikaanse verkiezingen van 1972. Veel informatie over de campagne van de Democraten was al in handen van de Republikeinen, wat naar verluidt Richard Nixon van zijn zege als president zou hebben verzekerd.

In de nacht van 17 juni 1972 werden vijf mannen gearresteerd tijdens een inbraak in het hoofdkantoor van de Democratische Partij, dat zich bevond in het Watergatecomplex te Washington. Schijnbaar zouden deze mannen geheime informatie hebben gestolen van de Democraten ten gunste van de Republikeinen.

In de komische inbraakserie White House Plumbers zal deze gebeurtenis tot in detail worden herconstruceerd. De verwachting is dat de vijfdelige serie in maart 2023 zal uitkomen. Bekijk vlug de teaser hieronder!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-ster David Harbour wordt het gezicht van een mysterieuze horrorgame
Series / Nieuws

'Stranger Things'-ster David Harbour wordt het gezicht van een mysterieuze horrorgame

De beroemde acteur zal samen met Jodie Comer, bekend van 'Killing Eve', verschijnen.

David Harbour heeft de smaak van de horror flink te pakken. Nadat hij naamsbekendsheid verwierf als Jim Hopper in de horrorserie Stranger Things heeft hij nu een hit te pakken met de brute kerstfilm Violent Night. Nu stapt hij over naar een nieuw project: een horrorgame!

De videogame heeft helaas nog geen naam gekregen, maar gedurende een gesprek met FanNation liet Harbour weten dat de opnames al afgerond zijn. Samen met hem zal Jodie Comer, bekend van Killing Eve, te horen zijn in de game.

Dit is niet de eerste keer dat Harbour in aanraking kwam met games. Harbour speelde onlangs in een promo voor World of Warcraft: Dragonflight en heeft eerder toegegeven dat hij in eerdere jaren een gigantische WoW-verslaafde was. Bekijk de promo gauw hieronder!




Wat kunnen we verwachten van de game?
De inhoud van het spel is ook nog een mysterie, maar de geruchten gaan rond dat het nog het meest zal lijken op No Codes' Silent Hill.

Harbour gokte tijdens het interview met FanNation dat de videogame vanaf 2023 te verkrijgen zal zijn voor horrorfans.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw seizoen 'Firefly Lane' stormt de Netflix Top 10 binnen
Series / Netflix Kijktip

Nieuw seizoen 'Firefly Lane' stormt de Netflix Top 10 binnen

Het tweede seizoen van 'Firefly Lane' wordt wereldwijd enorm goed bekeken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Netflix Top 10 is weer een sterke serie rijker met Firefly Lane. Het tweede seizoen van de romantische dramaserie is onlangs uitgekomen bij de streamingdienst en wordt wereldwijd enorm goed bekeken. Bekijk hieronder of jij de serie een kans moet geven.

De Netflix-serie Firefly Lane is gebaseerd op de roman van Kristin Hannah over een dertigjarige vriendschap tussen twee hartsvriendinnen. Spannend van de jaren zeventig tot de millenniumwisseling vinden de twee BFF's Kate Mularkey en Tully Hart hun leven lang troost bij elkaar voor meer dan voldoende drama, dat hen overkomt.

Het eerste seizoen van tien afleveringen is verdeeld in meerdere tijdlijnen: hun tienerjaren, hun startersbaantjes en het overleven van het leven in de veertig. Maar tegen het einde van de serie wordt ook een toekomst getoond die laat zien hoe de lange vriendschap zou kunnen eindigen.



Het tweede seizoen
Het tweede seizoen is net online, maar mag al rekenen op meer dan 29 miljoen kijkuren wereldwijd. Dat levert de dramaserie een sterke positie in zowel de Nederlandse als de internationale Netflix Top 10.

Zie hoe de vriendschap tussen Kate en Tully stuk zal lopen of overleven in het nieuwe seizoen van Firefly Lane bij Netflix, of bekijk eerst de trailer hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Welke personages uit 'Peaky Blinders' waarschijnlijk doodgaan in de film
Series / Featured

Welke personages uit 'Peaky Blinders' waarschijnlijk doodgaan in de film

De verwachte film van 'Peaky Blinders' zal weer veel slachtoffers kennen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De succesvolle serie, Peaky Blinders, heeft nu ook een film op de planning staan. Ook hierin zullen weer een paar doden vallen. Hier alvast een voorspelling van wie dit zouden kunnen zijn.

Het filmen zal waarschijnlijk ergens in 2023 van start gaan. De film speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog waarbij de Peaky Blinders zelf nauw betrokken raken bij de oorlogsinspanningen.

Dit is dus een erg gevaarlijke periode die veel personages in onveiligheden zal brengen. Hieronder zullen een aantal mogelijke slachtoffers benoemd zijn.

Arthur Shelby
Shelby is een personage dat al eerder in de serie oog in oog met de dood gestaan heeft. Zijn verslavingen en depressie maken hem een soms agressief personage. Hierdoor zet hij zichzelf vaak in lastige situaties die wellicht nu in de film de dood als gevolg kunnen hebben.

Jack Nelson
Door de serie is het al bekend dat Nelson nazi sympathieën heeft. In de film zal hij waarschijnlijk proberen fascistische bewegingen aan te sturen. Dit zal ertoe leiden dat Tommy uiteindelijk een gevecht met hem zal aangaan waar hij misschien niet goed vanaf zal komen.

Duke Shelby
Als zoon van Tommy is Duke rond deze tijd op de perfecte leeftijd om in het leger te gaan. Vechtend als soldaat in de tweede wereldoorlog is de kans groot dat hij ook zijn einde tegenmoet zal gaan.

Tommy Shelby
In de serie werd er al lange tijd verwacht dat hij dood zou gaan in seizoen zes. Echter bleek zijn ziekte toch niet zo dodelijk te zijn. Hoe geliefd hij ook is bij fans zou het logisch kunnen zijn dat hij in de komende film dan toch een dodelijk lot tegenmoet komt. Aangezien dit al lang is uitgesteld.

Wie de film niet zal overleven is nu nog onduidelijk. Om je alvast voor te bereiden op de film kun je hieronder de serie een beetje herbeleven met details die je misschien nog nooit zijn opgevallen.

Peaky Blinders is te streamen op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn 5 van de grappigste momenten uit de sitcom 'Friends'
Series / Nieuws

Dit zijn 5 van de grappigste momenten uit de sitcom 'Friends'

Fans van 'Friends' hebben de grappigste momenten uit de serie op een rijtje gezet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De bekende jaren 90-sitcom Friends staat bekend om zijn meeslepende en hartverwarmende personages. Hiernaast zijn ze vaak ook nog eens heel erg grappig. Hieronder zijn een paar van de grappigste momenten op een rijtje.

De serie heeft een groot aantal fans, deze hebben dan ook samen op Reddit de leukste momenten verzameld. Het zijn dan ook vooral de momenten waarin de personages een leugentje vertellen die het grappigst zijn.

5: Rachel heeft ze allemaal al gezien
In seizoen 9 vertelt Rachel een leugen tegen de vriendin van Joey, genaamd Charlie. Wanneer de vriendin van Joey Rachel mee naar de film vraagt bedenkt ze het smoesje dat ze alle films al gezien heeft.

4: Joey helpt Monica en Chandler
In de tijd dat Monica en Chandler hun affaire nog proberen te verbergen helpt Joey hen hier een handje mee. Zo zegt hij een vrouw in een toneelstuk te moeten spelen wanneer Rachel een scheermesje van Chandler bij Monica in de douche vindt.

3: De neppe trouwceremonie
Aangezien Rachel en Ross een kind hebben gekregen zonder getrouwd te zijn, moesten ze een leugentje bedenken bij de nogal conservatieve vrienden van de ouders van Ross. Hierbij bedenken ze een geheel verzonnen verhaal over hun nooit gebeurde trouwerij. Zoals verwacht heeft dit verhaal heel wat gekke momenten.

2: Joey en zijn wasbeer
Joey gebruikt een wasbeer vaak als excuus om zichzelf uit ongemakkelijke situaties te krijgen. Deze komt dan ook vaker terug in de serie. Wanneer Phoebe vraagt waar haar muffin naartoe wijst Joey de wasbeer als schuldige aan, terwijl hij dit zelf natuurlijk is.

1:Rachel over Gladys
In de tijd dat de twee samen woonden wilde Joey een schilderij houden waar Rachel een iets minder grote fan van is. Rachel bedenkt het verhaal dat Gladys, de afgebeelde vrouw, en het schilderij bezeten zijn. Al snel wil Joey zo gauw mogelijk van het schilderij af zijn.

Friends is te streamen op HBO Max. Wie geen genoeg kan krijgen van de vriendengroep kan hieronder nog een compilatie bekijken met grappige momenten:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteurs en makers 'The Witcher' zijn dolenthousiast over vervanger Henry Cavill
Series / Nieuws

Acteurs en makers 'The Witcher' zijn dolenthousiast over vervanger Henry Cavill

De cast en crew van The Witcher zijn heel erg enthousiast over het nieuwe seizoen en over Liam Hemsworth.

Toen Henry Cavill stopte met The Witcher moest zijn rol overgenomen worden door een andere acteur. Dit zat niet helemaal lekker met fans, aangezien ze wilden dat Cavill zou blijven. Liam Hemsworth neemt de rol over en de cast en crew zijn hier heel erg enthousiast over.

Het werd al snel bekend gemaakt dat Hemsworth de rol van Henry Cavill over zou nemen. Dit werd bekendgemaakt via een instagram-post van het officiële The Witcher-account.

Bekijk hieronder de post.

Bekijk op instagram


De makers en cast over het nieuwe seizoen, met Liam Hemsworth
Maker Lauren Hissrich sprak in een interview met TechRadar over de nieuwe casting en het nieuwe seizoen. Lees hieronder haar volledige quote:

"Ik ben zo blij voor kijkers. Ik denk dat het gewoon een nieuw hoofdstuk voor ons is. En ik denk dat nieuwe hoofdstukken nieuwe energie brengen en dat mensen dingen zullen vinden om van te houden. Dus ja, persoonlijk ben ik erg enthousiast".

Joey Batey, die Jaskier speelt, vertelde hoe trots hij is op Hemsworth om deze rol van Cavill over te nemen. Dit is wat hij zei:

"De moed van Liam halverwege naar een show als deze te komen kijken, is ongelooflijk. Ik hoop dat iedereen de toewijding kent die hij al toont aan de serie, omdat hij deze grote rol op zich neemt. Hij duikt hier hals over kop in en neemt het zo serieus met zijn onderzoek en training en dat soort dingen".

The Witcher is te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.