Welke personages uit 'Peaky Blinders' waarschijnlijk doodgaan in de film

De verwachte film van 'Peaky Blinders' zal weer veel slachtoffers kennen.

Fleur van Laar, 13-12-2022 07:20

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De succesvolle serie, Peaky Blinders, heeft nu ook een film op de planning staan. Ook hierin zullen weer een paar doden vallen. Hier alvast een voorspelling van wie dit zouden kunnen zijn.
Het filmen zal waarschijnlijk ergens in 2023 van start gaan. De film speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog waarbij de Peaky Blinders zelf nauw betrokken raken bij de oorlogsinspanningen.

Dit is dus een erg gevaarlijke periode die veel personages in onveiligheden zal brengen. Hieronder zullen een aantal mogelijke slachtoffers benoemd zijn.

Arthur Shelby
Shelby is een personage dat al eerder in de serie oog in oog met de dood gestaan heeft. Zijn verslavingen en depressie maken hem een soms agressief personage. Hierdoor zet hij zichzelf vaak in lastige situaties die wellicht nu in de film de dood als gevolg kunnen hebben.

Jack Nelson
Door de serie is het al bekend dat Nelson nazi sympathieën heeft. In de film zal hij waarschijnlijk proberen fascistische bewegingen aan te sturen. Dit zal ertoe leiden dat Tommy uiteindelijk een gevecht met hem zal aangaan waar hij misschien niet goed vanaf zal komen.

Duke Shelby
Als zoon van Tommy is Duke rond deze tijd op de perfecte leeftijd om in het leger te gaan. Vechtend als soldaat in de tweede wereldoorlog is de kans groot dat hij ook zijn einde tegenmoet zal gaan.

Tommy Shelby
In de serie werd er al lange tijd verwacht dat hij dood zou gaan in seizoen zes. Echter bleek zijn ziekte toch niet zo dodelijk te zijn. Hoe geliefd hij ook is bij fans zou het logisch kunnen zijn dat hij in de komende film dan toch een dodelijk lot tegenmoet komt. Aangezien dit al lang is uitgesteld.

Wie de film niet zal overleven is nu nog onduidelijk. Om je alvast voor te bereiden op de film kun je hieronder de serie een beetje herbeleven met details die je misschien nog nooit zijn opgevallen.

Peaky Blinders is te streamen op Netflix.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Peaky Blinders, Netflix, Cillian Murphy, Sophie Rundle

Populair nieuws