3 geweldige kerstseries op Netflix om helemaal van op te warmen

Kom al helemaal in de kerstsferen met deze 3 warme kerstseries.

Mitchell van Vuren, 13 december 2022 13:58

Nog maar even wachten, en dan kan de kerstvakantie beginnen! Check deze 3 tips voor sterke kerstseries van SerieTotaal en kies welke jij gaat kijken tijdens jouw vrije dagen.
Merry Happy Whatever | Netflix | 8 afleveringen
De grappige kerstsitcom speelt zich af in de week rond de kerstdagen in huize Quinn, dat barst van de spanningen binnen het gezin. Deze fricties lopen de pan uit wanneer de jongste dochter besluit haar vriendje mee te nemen vanuit Californië, die een arme muzikant is.

De kerstdagen worden onvergetelijk wanneer blijkt dat de twee jonge geliefden de toestemming van vader Don komen vragen om te trouwen. Maar Don is eigenlijk helemaal niet zo blij met een muzikant in de familie…


Hjem til Jul | Netflix | 2 seizoenen
In deze Noorse romantische serie (in het Engels Home for Christmas) volgt de kijker het eenzame leven van de dertigjarige 30-jarige Johanne. Ze deelt als alleenstaande verpleegster een appartement met haar vriendin Jørgunn, maar liever had ze al kinderen en een vriend gehad.

Tijdens een familiedinertje zegt ze dat ze al een vriend heeft, waarop haar moeder het nieuwe stel uitnodigt voor kerst. Hals over kop moet Johanne nu een vriend zien te vinden voor het kerstfeest begint.


Über Weihnachten | Netflix | 3 afleveringen
Bastian is een muzikant met een weinig rooskleurige toekomst, die op kerst geen troost mag verwachten. Wanneer hij thuiskomt om het feest te vieren komt hij namelijk voor een paar onprettige verrassingen te staan.

Het blijkt dat zijn broer nu een relatie heeft met zijn ex, en dat ook zijn ouders een geheim voor hem achterhouden. Dat wordt gezellig tijdens het kerstdiner…


Bron: Netflix

Lees meer over: netflix, over christmas, uber weihnachten, hjem til jul, home for christmas, merry happy whatever

Populair nieuws