search
HBO Max cancelt de serie 'Love Life' al na seizoen 2
Series / Nieuws

HBO Max cancelt de serie 'Love Life' al na seizoen 2

HBO heeft de populaire serie Love Life al na twee seizoenen geannuleerd.

De liefde tussen HBO Max en Love Life is voorbij. De serie is geannuleerd, waardoor er geen derde seizoen meer zal verschijnen.

Dat melden bronnen van Variety. Love Life was een van de grote titels toen HBO Max in 2020 begon, met het tweede seizoen dat van start ging in oktober 2021.

HBO cancelt Love Life
Slecht nieuws dus voor fans van Love Life. Maar het wordt nog erger: de twee seizoenen die tot nu toe uit zijn op HBO Max worden ook van de streamingdienst gehaald.

Volgens bronnen heeft dit te maken met het feit dat Warner Bros. Discovery, het bedrijf achter HBO Max, volop bezig is met het bezuinigen op het budget dat ze uitlenen aan films en series.

Meerdere series zijn slachtoffer geworden van deze drastische maatregel. Eerder deze maand werden FBoy Island en Legendary vanwege deze reden geannuleerd.

En ten slotte moet ook Minx eraan geloven. Deze serie, waarvan het tweede seizoen bijna productie afgerond had, is ook geannuleerd.

HBO Max heeft niet gewacht met het verwijderen van Love Life van het platform. De eerste twee seizoenen zijn nu al niet meer online te streamen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen