search
HBO cancelt de serie 'Minx' nog voordat seizoen 2 is uitgezonden
Series / Nieuws

HBO cancelt de serie 'Minx' nog voordat seizoen 2 is uitgezonden

HBO heeft de serie Minx geannuleerd voordat het tweede seizoen uberhaupt uitgezonden kon worden.

Ondanks dat de productie van het tweede seizoen van Minx al bijna afgerond was, heeft HBO besloten de serie te annuleren.

Dat betekent dat we nooit te zien krijgen hoe het verhaal zich voort zet. De productie van Minx seizoen 2 kreeg in mei van dit jaar groen licht en werk aan de serie is bijna afgerond.

HBO cancelt Minx
Tevens is de verwachting dat het eerste seizoen van Minx binnenkort niet meer op HBO Max te zien is. Een andere HBO Max-serie, Love Life, werd ook geannuleerd. Deze serie is meteen al van de streamingdienst gehaald.

Warner Bros. Discovery, het bedrijf waar HBO Max onder valt, is al een tijdje bezig met het inkrimpen van het budget voor films en series op HBO Max. Meerdere projecten zijn hier dit jaar de dupe van geworden.

Betekent dit dan definitief het einde van Minx? Misschien niet. Lionsgate heeft de serie gemaakt, en ze geven aan momenteel op zoek te zijn naar een ander netwerk om de serie op uit te zenden. Het tweede seizoen krijgen we dan waarschijnlijk ook nog wel te zien; het is immers al grotendeels gemaakt!

Het eerste seizoen van Minx is momenteel nog te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen