search
Eerste info over seizoen 2 van 'Wednesday' lekt uit
Series / Nieuws

Eerste info over seizoen 2 van 'Wednesday' lekt uit

Showrunner Miles Millar laat zich uit over een tweede seizoen van 'Wednesday'.

Het eerste seizoen van de serie Wednesday is een groot succes. In de serie wordt de welbekende en bijzondere Addams familie gevolgd en in het bijzonder hun dochter 'Wednesday', gespeeld door Jenna Ortega. Gezien het succes van het eerste seizoen heeft Miles Millar, showrunner, al gesproken over een eventueel tweede seizoen van de serie.

Naast Wednesday zijn er ook rollen voor moeder Morticia (gespeeld door niemand minder dan Catherine Zeta-Jones), haar vader Gomez (gespeeld door Luis Guzmán) en jongere broer Pugsley (gespeeld door Isaac Ordonez). Als de serie inderdaad een tweede seizoen krijgt, zou die hun rol wel eens groter kunnen worden aldus Millar.

Quote over relatie moeder dochter
"We hebben het gevoel dat we nog maar net kennis hebben gemaakt met de personages en acteurs, die hun rollen zo geweldig goed spelen", legt Millar uit. "Catherine is, denk ik, een iconische Morticia. De relatie tussen Wednesday en Morticia is ook essentieel voor de serie."

"Maar ook het feit dat Wednesday haar eigen weg buiten de familie probeert te vinden, is belangrijk", gaat hij verder. "We willen dan ook echt dat de serie zich op Wednesday blijft concentreren. Maar als we een tweede seizoen mogen maken, willen we zeker de familie meer in beeld brengen.".

Kijk de serie op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen